Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az Amstaffról?

Figyelt kérdés

Másfél éves. :)

1: [link]

2: [link]

3: [link]

4: [link]

2012. ápr. 25. 22:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%
Melyik kennelből vetted?
2012. ápr. 26. 10:41
 12/22 A kérdező kommentje:

nem tudom, székesfehér váron vettük Apját anyát láttam gyönyörűek voltak !

sulyt hogyan kell vele huzatni ?

2012. ápr. 26. 16:57
 13/22 compactegon ***** válasza:

miért a törzskönyvében nincs benne a neve, vagy mi?

súlyt húzatni: hám, meg pár gumiabroncs eleinte, aztán jöhetnek a nehezebb feladatok.

2012. ápr. 26. 17:12
 14/22 anonim ***** válasza:
De azért nem kell vele súlyt huzatni szerintem. Minek ? Nézd meg a törzskönyvben hogy melyik kennel!!
2012. ápr. 26. 20:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Jajj utolso válaszolok egyértelmű h nincs t9rzskönyve miért akakrjátok hallani ha valoban márti is tudjátok?:) de most komolyan. Sztem is erösitsd a kutyust,aportizozással,futással,uszással(lassanittajoidő az uszásnál jobb edzés nincs számukra) logatással,huzatással.CSak ezek után fog izmosodoni őmár.Egyébkétn nekem tetzik aranyos kedves kutyus:)
2012. ápr. 26. 20:49
 16/22 A kérdező kommentje:
törzskönyve sajnos tényleg nincs, köszönöm
2012. ápr. 26. 21:32
 17/22 anonim ***** válasza:
lol
2012. ápr. 26. 21:41
 18/22 anonim ***** válasza:
:D Törzskönyve sajnos tényleg nincs :D nem gond de őszintén ez esetleg szaporítótol veheted,De szerintem magas és vékony egy amstaffhoz de kép is csalhat.
2012. ápr. 28. 11:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Magas nyurga , Számtalan ilyen kutyát látok az utcán és persze mind meg van győződve róla hogy fajtatiszta :). Hát szerintem át vertek :)
2012. ápr. 30. 16:33
 20/22 anonim ***** válasza:
xD nem is az a baj hogy keverék hanem az hogy nem ismeri el...De utálatos az ilyen Haveromnak meg van 2 amstaff keveréke már vagy fél éves és keveset mondtam szerintem de ő azt mondja fél éves,de ami a legidegesítőbb az hogy azt mondja fajtatiszta és közbe akitől hozta az mondta nekem hogy keverék.........a kutya keveset mondok de legyen csak fél éves és 10 kg nincs több benne
2012. ápr. 30. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!