A kutya lerángatja a szabadba teregetett ruhákat, ágyneműket. Mivel tudom leszoktatni erről?
Nyilván akkor csinálja, amikor senki nincs otthon. Ha viszont kimegyek, hogy figyeljek rá és elcsípjem, akkor meg nyilván nem fog nekiállni letépkedni semmit, mert hát szórakoztatom én...
Ha hazaérek, elviszem sétálni (na jó, néha nem, ha úgy alakul), a gyerekek is sokszor kimennek, amikor otthon vannak, de hét közben mit lehet tenni?
Unatkozik, és így szórakoztatja magát. Fárasszátok le reggel és délután is, és akkor nem fog rosszalkodni.
Vagy próbáld meg elzárni.
Menj ki és provokáld ki hogy leszedje.Én azt csináltam, hogy kiteregettem 2 olyan ruhát amit nem sajnáltam ha véletlen mégis leszedné a kutya.Odaálltam a ruhák mellé és elkezdtem mozgatni a ruhát egy bottal, mintha fújná a szél.A kutyának sem kellett több, kb fél perc után fel is ugrott érte és mivel ott voltam mellette rendesen leszidtam.Elég volt egyszer megcsinálni ezt, azóta nem szedik le.
Mindkét kutyámat így szoktattam le erről a rossz szokásról.
azt nem mondtad hogy tacskód van vagy bernáthegyid...:D
de esetleg tedd olyan helyre a ruhákat ahol el vannak zárva a kutya elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!