Kutyások! Nektek erről mi a véleményetek?
nekem is a kisgyerekesekkel van bajom
egy bichonom van "cuki fehér,plüss kutya" és ezért minden kisgyerek megkérdezés nélkül hirtelen megsimogatja a kutyámat,egyszer majdnem oda kapott egy gyereknek én mondtam az anyukának,tanítsa már meg a gyereknek ,hogy kérdezzen mielőtt megsimogatna egy idegen kutyát,mert könnyen neki támadhat egy kutya a gyereknek,ha hirtelen nyúlnak hozzá hátulról!!
itt a környéken egy kisgyerek sem fél a kutyáktól mindegyik megkérdezés nélkül ölelgeti a kutyát,a szülő meg jó messze van..amikor látom ,hogy kisgyerek jön felénk gyorsan elsétálok,nem akarok konfliktusba kerülni,mert a kutyám megkapott egy gyereket,nem az én felelőségem a kutyán póráz volt,szájkosarat nem rakok egy bichonra ,másrészt barátságos,mert amelyik gyerek/ember(mert sajnos sok felnőtt ember sem képes kérdezni) kérdez annak megengedem,hogy megsimogassa ,nagyon jól nevelt a kutyám..
de ha hirtelen síkitózva nyúlnak felé , ő csak harapással tud reagálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!