Ha megy a hasa a kutyámnak, széntabletta? Továbbá kölyök probléma is van.
Ha a kutyámnak adok egy széntablettát az megfogja fogni a hasát? Mert hát nem túl esztétikus összefosott lakásba hazatérni!
Valamint lassan egy hónapja ellett és a kölykök el lettek tőle véve (a jajj állatkínzó szöveggel jövőknek azt üzenem,hogy kellett volna még több kutya a menhelyre?), valamint nem betervezett vemhesség volt, sutyiba fel csinálta egy korcs kan a tk-s kutyánk. Tegnap odaadtam neki egy plüss macit,amit ha megnyomunk a hasánál elkezd énekelni. Erre a kutya nagyon halkan elkezdett nyüszíteni és a hasához tette a macit. Ha abbahagyja a zenélést rá kb. 10 másodpercre már csócsálja,mint a többi plüss állatát, ez normális?
Nem szoktam adni széntablettát csak akkor, ha tudom mi okozza a hasmenést. Ha váratlanul lép fel, mint pl. 2 napja, akkor várok egy kicsit és ha nem múlik el, dokihoz megyek, addig is bélflóraregenerálót és attól függően mennyire híg, rizst szoktam a kajájába keverni.
Azért nem adok egyébként neki, mert lehet, hogy a tünetet kezelném vele, de ha más áll a dolog mögött (pl. vírus), akkor az igenis derüljön ki és max. 2 nap után viszem is az orvoshoz, kap rá gyógyszert. De pl. amikor fogat váltott és tudtam, hogy attól megy a hasa, akkor adtam neki széntablettát is.
Valószínű, hogy tetszik neki a zene, ezért kezd el "énekelni".
Biztos hogy nem fog tetszeni a válaszom!Lehet lepontozni, nem érdekel!
Nem, nem kellett volna több kutya a menhelyre, sem az utcára, DE mindez megelőzhető lett volna IVARTALANÍTÁSSAL!!!Mi az hogy sutyiba felcsinálta egy kan? Csak úgy sutyiba bejárkálnak a lakásba idegen kutyák?????Vagy séta közben, az utcán, akkor te meg vajon hol voltál???Felelőtlen vagy!!!
Gondolj bele, milyen lenne neked, ha a szülés után elvennék a gyerekedet és nem kapnád vissza! Egy állatnak is vannak érzései!!!!!!
Amúgy meg irány az állatorvos minél előbb!!!
# 3/4 Időpont ma 10:04
JAh...arról ne is beszéljünk,hogy ha azt írtam volna, hogy mind halva született akkor is felelőtlen lettem volna, hogy elvesszük a kölyköket, vagy hagytam volna ott pár hétig foszlani a kutyákat?....szép vagy.
A cicijei nincsenek megduzzadva? Ha elvettétek a kiskutyákat és nem tudott szoptatni, lehet belőle baj, begyulladhat neki.
Vannak egyébként tenyésztési céljaitok vele?
Uhh. Mennyi idős most? Még nagyon fiatal, ugye?
Nem akarlak elkeseríteni de egy fiatal szukának nem tesz jót a vemhesség, nem valószínű, hogy tenyészkutyátok lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!