Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha a kutyámat...

Mit tegyek, ha a kutyámat megtámadja egy amstaff? Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés
Ma sétáltattam a mentett, félős kutyámat a mezőn, mire a jött 2 ember egy amstaffal. Valamilyen indíttatásból a mihelyst meglátták a kutyámat, elengedték az amstaffot, aki egyből odarohant a kutyámhoz. Egyből ledominálta az ebemet, aki persze félt. Mondtam a gazdának, hogy azonnal hívja vissza, kb. 10 percig szólongatta a kutyát, aki le sem sz-rta. Aztán újra szóltam, akkor szép türelmesen odajött, nem sietett el semmmit. Addigra már ordítottam a kutyájára, hogy húzzon el, de megfogni nem mertem, mert rohadtul vadnak tűnt. Mikor odaért az ürge, egy 'nagyon kulturált' kinézetű ember, ordítottam vele, hogy mi a francért nem neveli meg a kutyáját, mire annyit mondott, hogy 5 hónapos. Azt hiszem, legközelebb lefújom a kutyát gázsprével, csak félek, hogy az enyémre is megy, és hogy megvernek...

2012. ápr. 23. 19:39
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Pff Minden kutya lehet neveletlen!
2012. ápr. 28. 08:55
 32/45 A kérdező kommentje:
Lehet, mégis amstaff a nagy részük. Ennyit a tendenciákról.
2012. ápr. 28. 12:01
 33/45 anonim ***** válasza:
Te nem érted?Minden kutya lehet neveletlen tacskó pincsi minden kutya és nem az amstaff a többségük
2012. ápr. 28. 12:41
 34/45 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel a véleményed, magyarázhatod nekem itt a marhaságaidat, a tények helyetted beszélnek.
2012. ápr. 28. 12:45
 35/45 anonim ***** válasza:

Legtöbbször amstaff és yorki kerül elő a neveletlen kutya "szerepében". Az oka igen egyszerű, manapság divatkutya lett mindkettő, boldog-boldogtalannak ez van - hozzá nem értő kezekben, ezért is van velük kapcsolatosan ennyi probléma.

A kutyasuliban, ahova járunk 7-8 kutya van, ebből 3 amstaff, azt hiszem ez mindent elmond, mennyire felkapott a fajta.

2012. ápr. 28. 12:48
 36/45 anonim ***** válasza:
Oké légyszives rakj már egy képet A Husky-ról.Köszi
2012. ápr. 28. 12:54
 37/45 anonim ***** válasza:

Az amstaff valóban divat kutya lett,de ez nem azt jelenti,hogy a többségük neveletlen.Csak a médiában is nagyobb hírt kap,ha egy amstaff támad meg vkit,mintha bármelyik másik kutya.Sőt,merem állítani,hogy a csivava,yorki és egyéb ölebek sokkal "kattantabbak",mint a staffok,vagy bármely másik nagyobb testű kutya.

Nekem is staffom van és soha nem volt rá panasz!Nagyon sokan azért vesznek ilyen kutyát,hogy villogjanak vele...persze nevelni nem tudják,meg nem is akarják...ezért mért a kutyafajtát kell elítélni?

2012. ápr. 28. 15:53
 38/45 anonim ***** válasza:
Ennyi :D de a gyerek kitalált egy sztorit amúgy 100% mert a kutyájáról képet nem akar felrakni :D
2012. ápr. 28. 16:18
 39/45 anonim ***** válasza:

A #29-es válaszolónak asszociált a kutyája (akita). A kutya nem támadhat rá csak úgy másra, mert a másik ebnek más a jelleme, esetleg odamorrant nevelési célzattal ha már nagyon elege van. Nem fogad el a kutyád a vezetőjének, ha ez így lenne, csak azt bánthatná, akit "megengedsz". Én ilyen kutyát kitiltanék a kutyafuttatóból.

A kutyafuttató azt a célt szolgálja, hogy a kutyák póráz nélkül önfeledten játszanak egymással.

Miért találta volna ki a kérdező ezt a kérdést?

Miért baj az, hogy amsztaff? Nekem is az van, mégse rinyálok itt, hanem inkább mindent megteszek, hogy az én kutyám minél jól neveltebb, példamutató lehessen. Tegyetek inkább ti is így, ahelyett, hogy itt kötözködtök.

2012. ápr. 28. 22:25
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
-_- 100% kitalálció
2012. ápr. 28. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!