Kertes házban tartott kutyát hányszor viszitek sétálni?
én első.
A kutyát nem csak (a kertes házban tartott kutyát elsősorban nem) a mozgás miatt viszi az ember sétálni. Az utcán, erdőben, parkban idegen szagokkal találkozik, idegen emberekkel, idegen kutyákkal. Ez neki mind kaland, az unalmas, jólismert kert helyett.
Az én kutyáim a sétánál nem is rohangálnak, de rengeteget szaglásznak, nyomokat követnek, és amikor látják, hogy új hely felé megyünk, akkor láthatóan nagyon fel vannak dobódva. Nekik ez a napi unalom megtörése.
2. vagyok. Köszönöm a lepontozásokat. Igen, biztosan jobb lenne, ha elmennék velük sétálni, és az egyik kóbor kutya megtámadná őket. Én szeretem a kutyáimat, naponta 1-1,5 órát játszom velük, de kockáztatni nem akarok. Arról nem is beszélve, hogy 3 hónapos babám van, és kicsit nehéz lenne babakocsival 2 kutyával sétálni,főleg, ha jön egy kóbor kutya, és ránk támad, akkor a kisbabám is veszélybe kerülhet.
Aki lepontozott, az gondolkozzon egy kicsit előtte. Néha jobb, ha a kutyussal a hatalmas kertünkbe sétálunk, játszunk biztonságban, minthogy egy esetleges kutya támadásnak kitegyük magunkat.
2. válaszoló, akkor ülj be az autóba (ha van), és vidd a kutyákat biztonságos helyre sétálni.
Én napi 1x viszem őket, egyenként, kb. 1 órára. Ha esik az eső csak akkor nem megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!