Hányszor viszitek le a (felnőtt) kutyát, és mennyi időre?
Általában 4x naponta.
Reggel fél 6 körül, akkor 30-40 percre. Aztán dél körül, akkor is 30-40 perc.
A délutáni séta (17-18 óra körül) a leghosszabb, akkor másfél-2 órát is lent vagyunk. Majd olyan 22 óra körül, de akkor csak annyi, hogy leviszem, pisil egyet, és már megyünk is vissza.
Egy yorki gazdi.
Hát sztem egy felnőtt kutyának is max 8-9óra ami még egészséges, az sem rendszeresen.
Mi reggel 7kor visszük negyedórára.
Délután 2körül egy óra.
Este 7-8 egy óra.
Ezenkívül még 5 körül egy kb 40perc vagy este 10 körül.(időjárástól függ)
a reggelit kivéve a többi póráz nélkül van, általában labdázás vagy más kutyákkal hancúr.
Nekem egy 4és fél éves németjuhász keverékem van, 27kg-s és nagyon nyugodt, persze szeretünk játszani is, de ha úgy alakul, simán alszik 11ig, és este 8-9 körül volt lennt.
Ha szép idő van, 2-3órát is lennt vagyunk, játszik a többi kutyával, de átlagban napi 1-2óra a séta össz vissz és ez 3részre osztva, de sokszor ha csak elsétálnék a kapunk alatt, Ő már megy is be, h Neki elég volt, ha nekem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!