Szerintetek milyen kutyák keveréke lehet, így pofi alapján?
Szép! Szerintem minden kutya szép a maga módján. Nézd meg az én kutyámat: [link]
Volt olyan aki felordított, hogy "te jó ég ez meg milyen állat?!" Pedig én is szépnek látom :D
Néha az enyémnek is olyan volt a bőre, mintha korpás lenne, azt mondták rá, hogy száraz és attól van. Azért nézesd meg dokival, vagy válts kutyasampont.
Nem mondanám, hogy sűrűn vakarózik. Mi után magamhoz vettem elvittem dokihoz, hogy átnézze. Kérdeztem a szőréről is (mármint a kutya szőréről:D), de ő azt mondta, hogy nem kórosan kevés, valószínűleg genetikai oka van. Lehet, hogy akkor kopaszkutya is van benne?:)
A felsorolt lehetőségek közül én inkább a pajzsmirigyre gyanakodnék. Utána is nézek, hogy az mivel jár.
:D
De aranyos:D Nagyon kifejező "arca" van a te kutyádnak is:D
Az enyémnek is nagyon kifinomult mimikája van:)
Nagyon szép:)).
Esetleg Westi lehet benne.
havanese is lehet benne :)
nagyon cuki :)
Na találtam teljesen véletlenül egy kutyát, akinek pont ugyanolyanok a vonásai, és ennek már a marmagasság, súly méretei is ugyanazok. A feltöltött képeken nem látszik annyira, de élőben teljesen így néz ki. Csak sárgásabb a színe. Coton de tulear. Bár nem hiszem, hogy tényleg olyan keverék lenne, mert az elég ritka Magyarországon, úgy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!