Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen kutyák...

Szerintetek milyen kutyák keveréke lehet, így pofi alapján?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 17. 13:07
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy egész alakos is.:)

2012. ápr. 17. 13:09
 2/20 anonim ***** válasza:

szia!

először is: elmosolyodtam, amikor megláttam! Nagyon aranyos!

Szerintem valamilyen terrier. Talán van benne westie, yorkie, meg még valami. Biztos, hogy többgenerációs szerintem. De nagyon cuki!

2012. ápr. 17. 13:09
 3/20 anonim ***** válasza:
Mindegy. Remélhetőleg egészséges lesz! Otthoni hobbi kutyulmány vagy szaporítótól vásárolt keverék kutya? Nagyon aranyos, de tényleg sajnálom szegénykémet, a többségüknek tényleg van valami bajuk, a legenyhébb az allergia, a legdurvább és leggyakoribb meg a patella luxátio, amire lehet esélye, ha yorki is belejátszott.
2012. ápr. 17. 13:14
 4/20 anonim ***** válasza:

Talán még egy kicsi tibeti terrier vér is van benne. Nagyon cuki!

[link]

2012. ápr. 17. 13:15
 5/20 A kérdező kommentje:
Állítólag van benne selyemkutya, meg yorkie is. De szerintem tuti, hogy más is akad benne. Valószínűsítem, hogy már a szülei is keverékek voltak, mert nagyobb mint a yorkie vagy a selyemkutya. Szerintem. Bár még sosem láttam élőben eredeti selyemkutyát.
2012. ápr. 17. 13:15
 6/20 anonim ***** válasza:
Akkor figyeld folyamatosan, hogy a járása rendben legyen. Ha elkezdi kevésbé terhelni az egyik lábát vagy sántít, oldalazva megy, akkor azonnal vidd röntgeneztetni.
2012. ápr. 17. 13:18
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy eredetileg honnan származik. Én örökbe fogadtam. Az eredeti gazdájának nem kellett mégsem, úgyhogy lepasszolta. Nem beteges eddigi tapasztalataim alapján. A szőre meg a bőre kicsit fura. Nagyon vékony szálú, és szerintem több kellene hogy legyen. Amióta rendszeresen nyírom neki, azóta dúsabb lett. Most viszont észrevettem, hogy olyan mintha korpás lenne a bőre:S Van kutyáknál is korpa?
2012. ápr. 17. 13:18
 8/20 anonim ***** válasza:
Nincs. Az a bőrbetegségek vagy allergia tünete, esetleg külső parazita.
2012. ápr. 17. 13:21
 9/20 A kérdező kommentje:

Yorkie biztos akad benne, mert van kb 10 szál szőre ami olyan színű és minőségű mint a yorkshire terriereké.

Köszi amúgy, hogy lecukiztátok:) Szerintem vicces a kinézete:D Nekem ő a legszebb, hiszen az enyém, de ha objektíven nézem, akkor tudom, hogy nem egy olyan klasszikusan szép kutyus:)

2012. ápr. 17. 13:23
 10/20 A kérdező kommentje:

Na remek. Akkor elsétálunk a dokihoz. A külső paraziták milyenek lehetnek? Látható élőlények?

Fürdeni nem szokott túl sűrűn. Az okozhatja, hogy nem rég egy pár napig másféle kaját kapott? Panzióban volt.

2012. ápr. 17. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!