Több kérdés is egyszerre?
Több kérdésem is volna.
1. Milyen csontot ehet egy kistestű (felnőtt kutya)
2. Mennyi idős korig ehet csontokat, hogy ne legyen baja.
3. Ütéstől/veréstől kialakulhat az epilepszia, vagy az genetikai öröklődés csak
4. Miktől alakulhat ki, mik a "kezdeti" stádium jelei
Mintha az én kutyámról beszélnél:(
az enyém dettó ilyen és tudom,én rontottam el, tőlem is kapott jópárszor a fenekére pár hónapos korában! Megbántam, igaz, hallgat rám azóta általában, de látom, hogy azért, mert fél! Néha hunyorog is amikor meg akarom simogatni, az hiszi fenyíteni akarom. Szóval én is várom a válaszokat, főleg arra, hogy "stresszmentes" környezettel ez a hibám kijavítható-e!:(
Tegnap délután is volt ilyen. Lent voltunk, futott felém tök boldogan (gondolom azt akarta, hogy játszak vele, mert másik kutyának akartam épp eldobni a botot). Mentem is felé, hogy adok neki falatot, erre nemvette be a szájába. Leült, és megint folyt a nyála kicsit. (Kb. olyan mint egy német dognak mikor "cipőfűzője" van, csak kicsibe mert kistestű, de nem sűrű nyál és nem cseppen le én töröltem le).
Szóval ott volt néztem megint nagyon-nagyonszűk volt a pupillája. Utána ez olyan fél percig tartott, utána már jött, jutalom falatot is elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!