Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus.hu-s kérdés: A hőgörbét...

Ciklus.hu-s kérdés: A hőgörbét hogy lehet ott egyszerre látni több hónapot? Vagy hogy lehet visszamenőleg több hónapot bevinni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! A diagram felett ki van írva: "Itt választhatsz ciklust" Ott tudod kiválasztani, hogy melyik hónapot akarod látni.

Több hónapot egyszerre szerintem nem lehet megnézni.

2012. márc. 19. 19:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de én vissza menőleg szeretnék hónapokat felvinni. Ott pedig csak a meglévő hónapjaim vannak.
2012. márc. 19. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem fogod látni csak, ha kitörlöd visszamenőleg a ciklusaidat, mert az a mérvadó vagyis a hónap váltás. Én is próbálkoztam, de csak így sikerül.
2012. márc. 19. 19:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Ettől féltem.

Köszönöm szépen!

2012. márc. 19. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:

3/4 vagyok.

Ha nagyon akarod akkor egy másik link néven csinálj magadnak még egy belépést és ott vezesd a mostanin kívül ciklus nap megjelölése nélkül (ha csak a vérzés intenzitását jelölöd akkor is folyamatos lesz) és akkor látod egybe is. Tudom ez így dupla munka, de ha nagyon akarod látni akkor nincs más megoldásod.

2012. márc. 20. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, 3/5 voltam
2012. márc. 20. 07:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet. Tegnap este még egyszer regisztráltam, és beírogattam 3 hónapot. Meglepő, érdekes lett az eredmény.
2012. márc. 20. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!