Ciklus.hu-s kérdés: A hőgörbét hogy lehet ott egyszerre látni több hónapot? Vagy hogy lehet visszamenőleg több hónapot bevinni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 18:35
1/7 anonim válasza:
Szia! A diagram felett ki van írva: "Itt választhatsz ciklust" Ott tudod kiválasztani, hogy melyik hónapot akarod látni.
Több hónapot egyszerre szerintem nem lehet megnézni.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de én vissza menőleg szeretnék hónapokat felvinni. Ott pedig csak a meglévő hónapjaim vannak.
2012. márc. 19. 19:49
3/7 anonim válasza:
Nem fogod látni csak, ha kitörlöd visszamenőleg a ciklusaidat, mert az a mérvadó vagyis a hónap váltás. Én is próbálkoztam, de csak így sikerül.
4/7 A kérdező kommentje:
Ettől féltem.
Köszönöm szépen!
2012. márc. 19. 20:06
5/7 anonim válasza:
3/4 vagyok.
Ha nagyon akarod akkor egy másik link néven csinálj magadnak még egy belépést és ott vezesd a mostanin kívül ciklus nap megjelölése nélkül (ha csak a vérzés intenzitását jelölöd akkor is folyamatos lesz) és akkor látod egybe is. Tudom ez így dupla munka, de ha nagyon akarod látni akkor nincs más megoldásod.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet. Tegnap este még egyszer regisztráltam, és beírogattam 3 hónapot. Meglepő, érdekes lett az eredmény.
2012. márc. 20. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!