Több kérdés is egyszerre?
holnap után megyek táborba, és egyik ismim aki volt ugyanabban a táborban mondta h függöny nélküli zuhanyzók vannak. nagyon szégyenlős vagyok az alakommal se vagyok elégedett nem gáz ha bikiniben fürdök?
ezaz egyik a másik lehet h megfog jönni. akkor viszont fürdőbugyi nem lehet rajtam de nem gáz ha bikinifelső lesz rajtam de alul semmi? és mennyire borotváljam le ott alul h ne legyen ciki a többiek előtt?
még nem borotváltam
kérlek mindegyikre válaszoljatok
köszi
13/L
le ne vetkőzz
tuti hogy a többiek is fürdőruhában fognak zuhanyozni, aztán égsz majd ha besétálsz meztelen
Persze, nálunk erdei suliban 3 osztály közös zuhanyzó a lányoknak:/
Én persze hogy fürőruciba fürödtem, pedig volt függöny, a házikónkba ötlöztünk át, mert mi voltunk a legnagyobak és háát..
12L
Én is nagyon szégyenlős vagyok. Attól, hogy nekik is ugyanolyan testrészeik vannak, még nem zuhanyoznék előttük. Egyszerűen nem tartozik rájuk a testem.
Csinálhatod nyugodtan bikiniben. Két zuhanyzást igazán ki lehet úgy bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!