Több kérdés is egyszerre?
holnap után megyek táborba, és egyik ismim aki volt ugyanabban a táborban mondta h függöny nélküli zuhanyzók vannak. nagyon szégyenlős vagyok az alakommal se vagyok elégedett nem gáz ha bikiniben fürdök?
ezaz egyik a másik lehet h megfog jönni. akkor viszont fürdőbugyi nem lehet rajtam de nem gáz ha bikinifelső lesz rajtam de alul semmi? és mennyire borotváljam le ott alul h ne legyen ciki a többiek előtt?
még nem borotváltam
kérlek mindegyikre válaszoljatok
köszi
13/L
Ezt nem értem. Ha megjön, akkor nem vagy szégyenlős?
Fekete bikinit vegyél fel, így nem látszik, ha átázol, a WC-n meg csak nem látják, hogy mit csinálsz. Ott teszel be tampont vagy betétet.
Az nem jutott eszedbe, hogy később/korábban menj, mint a többiek, és hopp, üres zuhanyzó.
Nem, inkább csinálj hülyét magadból.
Én úgy jártam,h pont akkor jött meg amikor a balcsira indultunk,úgy odottam meg h nem betét hanem tampon[(mini tampon)amig zuhanyzol].A másik meg próbálj akkor zuhanyozni amikor nincsenek sokan..
Remélem segítettem.:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!