Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó dolog kutyával aludni?

Jó dolog kutyával aludni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 19:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, hogy mellettem alszik, igaz nincs párom egy ideje. Ha majd lesz...meglátjuk:)
2012. ápr. 14. 20:12
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mindíg nyalogatja az arcom ha esetleg feljön az ágyra. Egyébként nem nagyon jön fel mert tudja hogy úgyis leküldöm. De a cicámmal pl aludtam. Nála csak az idegesített hogy nem tudtam aludni a dorombolástól:D de olyan édes volt hogy nem volt szívem kitenni.
2012. ápr. 14. 20:15
 13/24 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy sokan szeretnek kutyával aludni:)
2012. ápr. 14. 20:16
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem kinti kutyám van, de bejöhet az alsó szintre, és olyankor együtt pihenünk ott. De éjszaka kint alszik. Nagyon jó érzés nekem. De pl. van olyan, hogy fésülés közben, mikor már unom fésülni (macerás mivel uszkár, és kb minden nap 30-60 perc, mire átfésülöm, és kibontom a göndör szőrét) akkor ráhajtom a fejem, mert kb egy magasságban van a marja velem, amikor a fésülködő asztalon áll. Ilyenkor ő csak áll, és hagyja, hogy rajta pihenjek :).
2012. ápr. 14. 20:24
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
Sose engedtem meg. Most lepontozhattok, de én egyenesen nem szeretem, ha egy állat alszik mellettem az ágyamban. Kinti kutyáim vannak, soha be nem jöttek még a házba, igaz nem is nagyon szeretik a bezártságot. Az udvaron van, hogy odabújnak, az elmegy, de egy ágyban nem tudnék velük aludni. Hiába, de zavar! Nagyon szeretem a kutyákat, hűséges munkatársaim voltak, és most is azok.
2012. ápr. 14. 20:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagytestű 30 kilós kutyám van és rosszul alszom ha nem ér hozzám, nem gondolom h ez probléma, nincsenek falkavezérségi gondjaink, BH vizsgás a kutya, de úgy szeretem, h nyugodtabban alszom ha ő is ott van.
2012. ápr. 14. 20:44
 17/24 anonim ***** válasza:

# 15/16 Időpont ma 20:41

Én nem pontozlak le, megértem a te álláspontodat is. Anyáméknál csak kint lehetett kutya, így szoktam meg. Aztán ahogy let albérletünk a párommal (1,5 éve) hoztunk egy kutyát...amit elsősorban Ő akart....

a többi a 19:51-es hozzászólásban olvasható.

Egyébként Husky.

23N

2012. ápr. 14. 20:57
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

De érdekes, hogy aki normálisan kutyaként kezeli a kedvencét és nem engedi be a hitvesi ágyába, az le lett pontozva...

Biztos vagyok benne, hogy az agyondédelgetett "cukikutyák" akik együtt alszanak anyucival, hamarabb megharapnának bárkit, mint az én jól nevelt staffordom aki amellett, hogy tudja mennyire szeretjük, azzal is tisztában van, hogy amit szabad a főnöknek, azt nem szabad neki.

Nem szabad, hogy egyenrangúként kezeljük a kutyát a többi családtaggal!

Jól is néznénk ki...mire megszületik a kisbabám, össze se merném őket engedni ha én is így agyonajnároznám szerencsétlen ember-állatot.

2012. ápr. 15. 09:51
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

#18 te nem látsz a szemedtől? Több 100%-os is van, aki nem engedi be a kutyát, illetve több lepontozott aki beengedi.

A hozzád hasonló tudatlan embereket pontozzák le, akik szerint ha a kutya az ágyban aludhat, akkor már biztos egyenrangú az emberrel.

Holott semmi probléma nincs ezzel, ha a kutya tudja ki a főnök. Az enyém is az ágyon alszik, de csak akkor jöhet fel, ha megengedem és ha azt mondom neki, hogy menjen le, akkor ugrik, mint a kisangyal.

2012. ápr. 15. 10:00
 20/24 anonim ***** válasza:

Leszögezem, hogy én nem pontoztam le senkit. Itt nincs jò és rossz válasz, mert ez szubjektív.

Azt viszont nem értem, miért kell támadni azt, aki beengedi az àgyàba a kutyàt.

Az, hogy beengedem az àgyamba, nem azt jelenti, hogy nem nevelem és nincs szocializàlva.

2012. ápr. 15. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!