Jó dolog kutyával aludni?
A mi kutyánk még a lábát sem teheti fel az ágyra pedig lakásban tartjuk.
Imádjuk, de tudja a rangsorban a helyét és ő csak egy kutya, nem pedig a szerelmem.
Ez így normális.
Én a kutyámmal alszom.
Az fárasztó tud lenni, mikor álmombam lehúzom róla a takarót és arra kelek, hogy próbálja befúrni magát a takaró alá :)
1. vagyok
Igen, az valóban szuper érzés mikor kirándulunk és a fűben leheveredve pihenünk közösen.
Otthon én is van, hogy lefekszem mellé a padlóra mikor birkózunk és kicsit pihenek.
De az ágy, kanapé, vagy bármilyen más bútor tabu számára.
Hát szoszo...mikor csak ketten vagyunk az ágyban akkor Ok...de ha a párom is itthon alszik,akkor már elég kényelmetlen,pláne, hogy mindig hozzám bújik,rám fekszik...és én vagyok az első akit felkelt reggel,ha leakar menni végezni a dolgát.
Egyébként nálunk is úgy volt, hogy a hálószoba tabu....aztán bejöhetett és az ágy maradt a tabu...aztán msto már az ágy sem az...persze ez mind azért van,mert a párom legalább annyira következetes,mint egy zsák szárított molylepke...én meg kutya nélkül is 2-3 óránként felkeltem inni meg pisilni,de így legalább már 1-2 óránként történik ez meg....
23N
Hogy jó-e?
Naná :) Mi is hárman alszunk az ágyban, a férjem, a bullmacim és én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!