Hogyan kell egy 60kg-os kutyát megnevelni, hogy ne támadjon mindenkire? és még kölyök.
pontosabban 1 éves
ismerek aki a megnőtt kutyáját inkább kirakta területőrzőnek a cégéhez, mert nem bírt vele
amúgy cane corso-ról van szó
és a saját gazdájának is volt, hogy neki megy és csak játékból, ha be van indulva, hogy menjenek futni, ami irtó veszélyes, mert pl megharapja a lábát, és mihelyst megérzi, hogy védtelen az ember, hirtelen ő lesz a főnök...
jelenleg még nincs tisztában a saját erejével, de pórázzal megtartani nem lehet ha menni akar.
akkora a nyaka, mint nekem a derekam
és egy fát sem tud, hogy vissza kell hozni
az embereket ugráló kis vadnak nézi
mint amikor a macska egy pamutgombolyaggal játszana
szóval mindig olyan helyre lehet vinni, ahol nincsenek emberek :(
pedig pont a neten kerestem :(
szóval otthon a kert kb 20-30 lépés előre,meg széltében, van, hogy mellettem megy, de határozottan látszik, hogy nem nevelésből, hanem mert úgy tartja kedve, mert szívesen megy az emberrel.
leülni leül, kb fél percre, de legtöbbször 2-3 ms-re, mert tisztán látszik, hogy annak meg nem látja értelmét. de legalább leül, ha mondják.
a fekszik, na olyan nincs.
azt is hogy lehet megtanítani? a kutya nem érti a magyart? :)
a leülést magától tanulta meg jutalomfalat nélkül.
nem is értem hogy sikerült.
és hogy adjak neki jutalomfalatot, ha nem hozza vissza a fát??? vagy nem fekszik le???
szóval a kutyasuliba kutya nélkül is lehet menni. mert a gazdi tanul :)
hát ezzel meg a gazdája nem fog foglalkozni, mert mindig dolgozik éjjel nappal :(
ezért gondoltam, hogy na majd én.
csak én meg nem élek a kutyával :(
Feladatok, trükkök:
Dominancia, falkavezérségi gyakorlatok:
Sok sikert! :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
már sokan ajánlották itt a fiatalembert aki kifejezetten problémás kutyákkal és gazdáikkal foglalkozik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!