Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van-e esély rá, hogy egészsége...

Van-e esély rá, hogy egészséges kutyaként nőjön fel?

Figyelt kérdés
Kaptunk egy németjuhász szuka kutyust, 4 hónapos , de még semmilyen oltást nem kapott :\. (Mi mindenképpen beoltatjuk minél hamarabb).

2012. ápr. 11. 19:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha még nem beteg , nem kapott el semmit , akkor nagyon vigyázz rá ne vidd sehova csak az orvoshoz de minél hamarabb, és majd ő megmondja. :)
2012. ápr. 11. 20:01
 2/11 anonim válasza:
0%
Persze.. oltás nélkül is TÖKÉLETESEN tud élni..
2012. ápr. 11. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha még nem beteg , nem kapott el semmit , akkor nagyon vigyázz rá ne vidd sehova csak az orvoshoz de minél hamarabb, és majd ő megmondja. :)
2012. ápr. 11. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Vidd orvoshoz, ez az első, régen falun nem sok kutyát oltottak kölyökként, csak a veszettség ellen, ha nem volt fertőzött közegben nem lett baja, de az oltásokra szüksége van!!!
2012. ápr. 11. 20:12
 5/11 petrusi ***** válasza:
Kedves kérdező,Békés megyei vagy?
2012. ápr. 11. 20:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze
2012. ápr. 11. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Jaj de cuki lehet, mutass majd róla képet, nekem is van egy németjuhászom, csak az épp most lett 3 hónapos!
2012. ápr. 11. 22:46
 8/11 A kérdező kommentje:

Kedves 5. válaszoló, nem Békés megyei vagyok. :)

Kedves 2. válaszoló, a kérdés lényege, az elmúlt 4 hónap mulasztása miatt aggódom (amit a volt gazdája mulasztott), én mindenképp beoltatom...

2012. ápr. 12. 08:24
 9/11 petrusi ***** válasza:

5. vagyok

Csak azért kérdeztem, mert Békéscsabán az egyik állatkórházba bejött egy egyén egy 4 hónapos németjuhásszal, aki 6 hetes korában kapott utoljára oltást. A kutyusnak annyira tönkrement az idegrendszere, hogy teljesen remegett, annyi ereje nem volt, hogy lábraálljon.

A kutyus jól van? Nincsenek drasztikus tünetei?Mert az előbb említett kiskutyából már soha nem lesz felnőtt:(

2012. ápr. 12. 17:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Jól van, eleven, van étvágya. :) De ettől még nem leszek nyugodt, jövő héten kapja az oltást.
2012. ápr. 13. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!