Hogyan kell egy 60kg-os kutyát megnevelni, hogy ne támadjon mindenkire? és még kölyök.
pontosabban 1 éves
ismerek aki a megnőtt kutyáját inkább kirakta területőrzőnek a cégéhez, mert nem bírt vele
amúgy cane corso-ról van szó
és a saját gazdájának is volt, hogy neki megy és csak játékból, ha be van indulva, hogy menjenek futni, ami irtó veszélyes, mert pl megharapja a lábát, és mihelyst megérzi, hogy védtelen az ember, hirtelen ő lesz a főnök...
jelenleg még nincs tisztában a saját erejével, de pórázzal megtartani nem lehet ha menni akar.
akkora a nyaka, mint nekem a derekam
és egy fát sem tud, hogy vissza kell hozni
az embereket ugráló kis vadnak nézi
mint amikor a macska egy pamutgombolyaggal játszana
szóval mindig olyan helyre lehet vinni, ahol nincsenek emberek :(
vásárlás előtt át lett gondolva, javasolták, hogy ne hímet vegyen, mert azzal nem fog bírni
így lett egy nőstény :)
mivel nincs sétáltatva, így pórázi séta a következőképpen néz ki:
mennek a gazdi mellett, jé jön egy ember, kutya meghülyül
így nincs sétáltatva, kocsival viszik ki területekre futni egész végig póráz nélkül, szerencsére a kocsiba egyből beugrik akármikor szólnak, így ha messziről jön valaki motorral vagy bármi, előtte szólunk akutyának és beugrik a kocsiba
otthon is egésznap póráz nélkül van
annyit érez, ha megfogom a nyakörvét, leül. azt mondták azért, mert tudja, hogy így nem mehet el.
ja ez fél percig tart és feláll elmegy, nem tudom a nyakörvével visszatartani, szerencse hogy ez nem tudatosul a kutyában...
kedves utolsó köszi, végre kaptam pár tippet
a kutya igényei meg ki vannak elégítve. mindent megkap. rengeteg kaja, van játéka is amit külön szeret (bevitte magához a kenelbe)játszunk vele,pl incselkedik, hogy vedd el tőle a labdát és úgy teszünk mintha el akarnánk venni, de nem tudjuk persze, de neki ez olyan jó játék :)
kap rágni fogtisztító csontokat, mindig ki van engedve.
mi kell ennél több egy kutyának?
és a hozzáállás
most vigyük emberek közé nevelni?
és ha nem jön be valami, egye-fene??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!