11/21 anonim válasza:
Lehet, sőt javasolja minden normális állatvédő.
Semmi szükség még ujabb gazdátlan 8-10 keverékkutyára.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ!
Aki kegyetlenségnek tartja a dolgot, azt megkérem, hogy küldje el a címét, átszállítom a mamakutyát hozzá és nála nyugodtan megszülhet. Van jelentkező?
2012. ápr. 13. 14:03
13/21 anonim válasza:
vetéltetni 45 napos korig lehet de rémes látvány...halott kiskutyák születnek....
ivartalanítani még 1-2 nappal az ellés előtt is lehet... valójában a kölykök miatt amik széthúzzák a méhet az ivartalanítás ilyenkor sokkal egyszerűbb és gyorsabb (az állatorvosom mondta...én még nem csináltam ilyet csak beszélgettünk róla)
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi, hát a vetéltetésnek nem sok értelme lenne amúgy sem egy kóbor kutyánál.
2012. ápr. 13. 14:47
16/21 anonim válasza:
Igen, bocsi eléggé kegyetlenségnek tartom, ha olyankor ivartalanítanak egy kutyát, amikor már elég jól fejlett kölykök vannak a hasában. Ez már majdnem olyan, mintha születés után megölnéd őket. Nem tudom hány hetes vemhes a kutyád, ha még az elején van, akkor persze, hogy ez a legjobb megoldás, de ha már fejlettebb, érző kis kölykökről van szó, és nem csak egyszerű zigótákról, nekem biztosan nem lenne szívem ezt megtenni...
17/21 A kérdező kommentje:
Természetesen ivartalaníttatom, mivel senki nem jelentkezett az ezt ellenzők közül, hogy nála a kutya megszülhessen, fizesse a kicsik oltásait, gazdit keressen nekik, majd a mamát ivartalaníttassa. Szóval köszi a segítséget szavakban, a tettek picit nehezebbek, de aki akar, az tesz. És még egyszer többek kedvéért: egy KÓBOR KUTYÁRÓL KÉRDEZTEM, nem a saját rég ivartalanítottról.
2012. ápr. 16. 10:27
18/21 anonim válasza:
hogy megnyugtassalak: a menhelyen is ugyanígy ivartalanítanák a kutyust, hogy ne szülessenek meg a kicsik
19/21 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy szemét vagy, amiért ezt teszed. Nyilván nem egyszerű és költséges is kiskutyákat felnevelni, meg utána gazdit keresni...Csak azt mondtam, hogy kegyetlenség kiskutyákat megölni már ebben a korban. Elfogadom, hogy nem tudsz mást tenni, de attól még gyilkosság. De az szép dolog, hogy egyáltalán befogadtál egy kóbor kutyát.
20/21 A kérdező kommentje:
Rendben, tehát gyilkos leszek. Esetleg hozzád elvihetem a mamakutyát elleni, hogy ne történjen gyilkosság? Segítenél?
2012. ápr. 17. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!