Kan kutyánkat ivartalaníttatni fogjuk, ezzel vajon a jelölés is megszűnik?
Figyelt kérdés
Nekem nem azzal van bajom hogy lepisili a szőnyeget vagy kipisili a füvet. Hanem kecskét, birkát, lovat tartunk. A kutya pedig ha látja hogy friss széna van kirakva azonnal ugrik is bele és némi szagolgatás után az egészet megjelöli magának. Mondanom sem kell hogy ezután az állatok már nem szívesen eszik meg azt a szénát. Ivartalaníttatni ígyis-úgyis fogjuk, arra lennék kíváncsi hogy vajon ez után megszűnik-e ez a viselkedése?2010. nov. 23. 17:18
1/5 anonim válasza:
Hát teljesen nembiztos lehet h jobban fog jelölni de azt is jelentheti az ivartalanítás után h dominánsabb lessz többet eszik stb...
2/5 anonim válasza:
Szerintem inkább a szénát kéne eltenni valami olyan helyre, ahol a kutya nem férhet hozzá. Amúgy nem szűnik meg, az én kutyám is ivartalanítva van és mégis jelöl, de nem annyit mint régen.
4/5 anonim válasza:
Nekem mind2 kutyám ivartalanítva van és egyik se hagyta abba a jelölgetést.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A szénát nem tudom máshova rakni, úgy talán még meg tudnám oldani hogyha csak a lovaknak kéne adni, de muszáj úgy raknom hogy a kecskék, juhok is elérjék. Ha meg ők elérik akkor a kutya is bele tud mászni... Na mindegy majd meglátjuk, remélem azért az én kutyám kivétel lesz és ez után megszűnik vagy legalábbis minimális lesz a jelölése.
2010. nov. 24. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!