Hol lehet elfogadható áron border collie vagy berni pásztor kutyát venni? Nem fontos a híres kennel.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 11:15
21/23 anonim válasza:
Berni pásztor tenyésztőtől 120.000-től a csillagos ég. De megéri!:)
22/23 anonim válasza:
Látom itt is sok az okos kommentáló. Kiváncsi lennék ki az aki 1000 eurót kifizet egy berni pásztorra. Ha kennelből vesz az ember az sem garantált hogy genetikailag 100%-os lesz. Nekem 16 évig élt a német juhászom, pedig 15ezerért vettem , és betegségmentes élete volt, és csodaszép. Lehet olcsóbban is szép kutyát venni, csak tudni kell hogy ki a szaporító és azt nagyívben elkerülni. Az aki alkalmanként pároztatja a kutyáját, lesz olyan szép és egészséges mint egy tenyészetes kutya. Szóval kedves kérdező, nyugodtan böngéssz az apróhirdetések között, biztosan találsz árban megfelelőt és szép kutyát. Én is ezt teszem.
23/23 anonim válasza:
Aki alkalomszerűen pároztatja a kutyáját hozzáértés és egészségügyi szűrések nélkül teszi, magyarán hobbi szaporító. Ugyan miért jelenthető ki, h ott egészséges kutyák lesznek, amikor az apára és az anyára sincs semmi szűrés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!