Szerintetek milyen a Brainiac border collie kennel, előny, hátrány?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 17:50
1/3 anonim válasza:
Nekem szimpatikus. Szép kiállású kutyák, de tapasztalatom nincs velük.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Igazából,még annyira új kennel,hogy nem sok mindent lehet róluk mondani.
Nem ismerem őket,igy aztán csak a honlapjuk után az én véleményem:
Nekem személy szerint nem tetszik,hogy lényegében mindhárom kutyájuk egy kenneltől van. Főleg az,hogy a két szuka alomtesó. Bár ennek abszolút nincsen jelentősége, csak a magam részéről nem szimpi.
Gondolom a mostani alommal szemezel,azért tetted fel a kérdést.
Ez az alom nem tetszik, igazából a szuka még nem is olyan rossz,de a kan nem kifejezetten tetszik.
Egyébként ha kiállitásra akarod, végülis bejöhet,hogy egy viszonylag korrekt kutya legyen a kölyökből.
Én a magam részéről nem vennék innen kutyát.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én tavaly kerestem fel a tenyésztőt.Kiállításra szerettem volna kölyköt.Érdeklődtem, hogy van-e még ilyen célra szuka kutyája és hogy mennyiért. Lerakta a telefont, hogy mindjárt vissza hív mert megkérdezi a tenyésztő ismerősét mennyiért adja mert tőle még nem vettek magyarba kiállításra kutyát. Ez számomra elég meglepő volt, hogy egy másik tenyésztővel kell beszélnie, hogy mennyiért adja nekem.Fura volt számomra nem is kicsit . Nem sokkal később telefonált, hogy társba ad úgy hogy 150 ezret adok neki a kutyáért. Elviszem kiállításra le kell szemléznem a kutyát. Ő elviszi 1,5 évesen a kutyát fedeztetni egy kanhoz amit ő választ. Az alomból adjak neki egy első választású kölyköt meg amiket eladók alomtesókat annak az összegnek a felét is adjam oda. Na ezek után én leültem a családdal beszélgetni.... Adjak 150 ezret a kutyusért aztán elviszi fedeztetni abból kér egy kölyköt ami ugyan annyit ér mint akkor az a kölyök amit hoztam volna vagyis az még 150 ezer meg ha lesz még kb 3-4 alom tesó eladóm 150 ezerért/kölyök .Ha csak 3X veszem a 150 ezret akkor az 450 ezer és még annak adjam a felét az 225 ezret... Szóval egyszer adok a szukáért 150+egy kölyök+ 225ezer az alom pénz fele azaz összesen 525 ezer és nem számoltam a kiállításokat az alom nevelési költségét stb... Röviden innen nem lett kutyám :D Vettem később annál a szukánál sokkal szebbet jobb vérvonalút 100 ezerért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!