Border collie tartók, lenne pár kédésem! (? )
Hát, tulajdonképpen nincs konkrét kérdésem, minden tapasztalatot szívesen várok. :)
Szeretnék venni egy fél év-év múlva egy b.c.-t, de azt hallottam hogy extra sok figyelmet kell felé fordítani. Természetes, hogy egy ilyen kutyát versenyekre vinnék, megy edzeném, stb.
Nekem is Borderem van, szerintem a legjobb választás.Én nem járok vele versenyre,de foglalkozni kell vele.Ha egy napot kihagyok,(utazás stb)Kiássa a fű közepén a szokásos gödrét:)
Amúgy nem kapar nem rág szét(csak néha kölyökként csinált ilyet)Könnyű tanítani,de ha nincs kedve valamihez fantasztikusan játsza a süketet:D Ideges természetű,jó házőrző, nehezen tűri a nagy zajokat(égdörgés, tüzijáték)
Nagyon hálás, a szőrével sincs sok gond,egyszóval tökéletes..
Nekem is Bc.-m van de keverék.:) http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2866246-tetsz..
Nagyon imádni való lény. Ha rászólok akkor bújik hozzám.:) Egész nap csak játszana. Kb. 30percen át dobáltam neki a labdát és még nem fáradt ki de nagyon lihegett úgyhogy hagytam piheni.:) Nagyon könnyen tanul és hamar is megérti h mit akarsz neki mondani. Legjobb választás a Border collie.:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!