Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy kérdésem hozzátok!...

Van egy kérdésem hozzátok! (olvasd el)?

Figyelt kérdés

A szomszédunkban van egy farkas Ölő( sparlaninac)

ezzel nincs is semmi baj :)

de szerencsétlent kb 1, 1,5 M-es láncon tartják és kutya háza sincs szegénynek, és télen is a hó lepte el, meg most az esőzéskor is csak a víz verte, sajnálom szegény kis kutyát mert kb most más fél éves és, és szegény úgy él mint egy hadifogoly...:)

a gondom az hogy a haveromról van szó... jó gyerek meg minden...(övé a kutya)

de akkor is durva körülmények között tartja a kutyát, nem akarok neki keresztbe tenni eléggé szegények... de engem akkor idegesít szerencsétlen jószág élete.

szóltam neki sokszor hogy ne ilyen körülmények között tartson kutyát de le se sza.rta...

most akkor mit csináljak?

most mit csináljak ?

sajnálom azt a kutyust nagyon...

de nem akarok keresztbe tenni a haveromnak sem...

2012. ápr. 8. 08:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10.-ik valaszolo vagyok.

azt meg hozza teszem hogy azota meg lett masik 3 kutyank.most 5 van :)) es boldogok.a batyammal kozossen megvan a napi setajuk,van kert,ahol szabadon vannak.

2012. ápr. 8. 10:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Figyelj ha nem hallgat rád akkor nincs mit tenni.. és ha télleg olyan állapotban van :/ előszőr is utoljára mond neki avgy emlísd meg hogy nem így kéne bánni vele és ha nem látsz változást a legközelebbi állatvédőknek szólj. vagy jelents fel.. most gondolkozz.. melyik a fontosabb a kutya élete vagy ez a barátod aki lese sz"r...
2012. ápr. 8. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!