Mit tennétek a helyemben? (lécci olvasd el)
Egyszerűen nem neveltétek azt a kutyát.
A mai kutyadömpinges helyzetben kicsi a valószínűsége, hogy bárki bevállalná a kutyát. Viszont, ha így haladtok,elképzelhető, hogy egyszer csak a hírekben fogtok szerepelni " a kutya nekiment a családjának" címmel.
Vagy próbáljátok meghirdetni, és hozzáértő gazdát keresni neki, vagy valóban altassátok le, mert a vége úgy is az lesz nálatok.
Bírom, mikor egy tapasztalatlan, tudatlan, esetleg lusta ember a kutyára fogja, hogy képtelen volt azt megnevelni.
Szóval, a kutya nem hiperaktív, hanem neveletlen és nincs vele foglalkozva. Egyébként nem vall túl nagy észre, ha erre a problémára elaltatást javasolnak.
A kutya nem buta, csak nem értetek hozzá. Hogyan is várhatnád el tőle, hogy szót fogadjon, ha nem tanítod meg neki, mikor mit vársz el?
Az jó, hogy voltatok vele kutyasuliban, de ha nem sikerült még megnevelni, miért hagytátok abba?
Leírásodból sajnos úgy tűnik, hogy magatok nem tudjátok megoldani ezt a problémát. Kérjetek segítséget, kutyasuli vagy házhoz hívható kiképző, de nehogy elaltassátok már! Akkor inkább ajándékozzátok el. De elsősorban ezt a problémát nektek kellene megoldani, ugyanis felelősek vagytok azért a kutyáért.
ma 12:28
Hol olvastad, hogy iskolázták?
Nőtt, mint gomba.
Ráadásul, ha félnek tőle, még agresszívabb lesz.
A kérdező írta, hogy jártak vele iskolába...
Amúgy ez tényleg nem a kutya hibája, hanem a tiétek!
Azért én arra is kíváncsi lennék hogy milyen körülmények között van tartva az a kutya ?
Minden kutya olyan amilyennek nevelik,egyiksem születik okosnak vagy éppen butának vagy esetleg agrasszívnak. Az itt a baj hogy ti szerintem le se sz*artátok azt a kutyát.
ma 13:14
Bocs, átsiklottam felette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!