Szeretnék egy mopszot, de az előző kutya miatt nem lehet. Mit tegyek? :S Olvasd el lécci!
Na szóval a barátoméknál lakok már egy ideje. Itt tartottam a kis pincsimet.A barátom anyja nagyon megkedvelte a kutyát, de sajnos meghalt agyhártyagyulladásban. A barátomnak volt két másik kutyája, az egyik meghalt hasonló betegségben. Tehát most egy kutya van. Azt igérte a barátom hogy majd kapok egy kutyát (boxert).. ennek már egy ideje hogy ezt mondta. Mióta meghalt a két kutya, azóta eltelt már több mint fél év. A barátom anyja nem szeretne mégegyszer kutyát, nem szeretne megint sírni ha valami baja lesz stb... :S Ezért nem lehet most kutyám, de megigérte a barátom.. :S meg nemsokára itt a névnapom,szülinapom. Kinéztem magamnak egy kutyát, meg tudnám venni.. meg is venném magamnak, csak nem egyeznének bele... Hogy tudnám rávenni hogy itt lehessen? :( Nagyon szeretném. Tényleg... :S És ezt ők is tudják... :( A barátomnak nem tetszik az ötlet hogy mopsz legyen, szerinte azok csúnyák, de a pincsikre is ezt mondta, mégis megszerette a kutyámat..ő a boxerre szavaz. Még én se tudom pontosan hogy melyiket szeretném jobban, a mopszot vagy a boxert.. úgyhogy ha csak boxer lehetne az is jó lenne.:S A szülinapom decemberben lesz.. addig kéne rávegyem őket. Nem kérek semmit csak egy kutyát...(L)
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!