Szerintetek? Mit tegyek? (többi lent van, olvasd végig, kérlek)
Vasárnap este hazajöttem a nyaralásból(1 hetes) és a kutyám az ólja előtt egy árokban(ahova a víz elfolyik) el volt pusztulva.
Tegnap temettük el. Egész nap sírtam. Már nagyon öreg volt, várható volt, de arra nem számítottam, hogy pont a nyaralás közepén hagy itt minket.. :(
Nem az fáj leginkább, hogy elpusztult, hanem az, hogy nem tudtam tőle elbúcsúzni. Mikor elmegyünk otthonról tartalmasabb időre, elzárjuk a vizet, ezért nem simogattam meg a kutyát, mert a kocsiban reggeliztem(higiéniai okokból)...
Szinte sosem engedtem meg, hogy megnyalja az arcom. Nem tudom, miért. De múltkor eszembe jutott, hogy már úgyis a végét járja, ha hazaérek, megengedem neki, hogy megnyaljon. De amikor megjöttem már nem élt.
Engem csak az zavar leginkább, az fáj a legjobban, hogy NEM TUDTAM TŐLE ELBÚCSÚZNI.
Mit tehetnék, hogy megnyugodjak? Nagyon rossz..
A szomszéd néha-néha ránézett, de azt mondja, semmi életkedve nem volt. Pár nappal később(nem tudom, melyik nap pusztulhatott el), pedig már vége volt.
A kajájából szinte nem is evett, inkább ivott, de azt se mind. Amióta beteg, azóta amúgy is kevesebbet evett...
:'(
mennyi idős volt?
egyébként sztem vegyál egyúj kutyát de más fajtát!
A "kedves " szomszéd igen néha-néha nézhetett a beteg, öreg kutyára, ha a napját sem tudja, mikor halt meg.
Ha beteg volt, gondolom, gyógyszert kellett szednie. Vagy azt is néha-néha kapta?
Nagyon sajnálom:-(
Nekem is egyszer meghalt a kutyusom.Eggyik nap még jól volt a másik nap meg nem ébredt fel:(
Szeritem felejtsd el,(ami lehetetlen) már nem tudsz mit tenni.
Nagyon nagyon sajnálom tudom milyen érzés ha nem tudtál elbúcsúzni tőle.Az állatorvos azt monta hogy a szívével volt valami probléma.3 napig sírtam érte.Máig nem tudom elfelejteni.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!