Ma reggel elvittem a kutyámat sétálni kb.olyan 8óra fele és az egyik háznál a kutya elkezdett ugatni meg őrjöngeni,a kerítésre ugrálni.Erre a házból kiszaladt a nő pizsamába és elkezdett velem üvölteni,hogy miért ilyenor sétáltatom a kutyámat mert felkeltem az egész családját.Én elmondtam neki a véleményemet,hogy nem muszály kutyát tartani ha nem tudja megnevelni és üvölt mint egy idióta.Nektek is szoktak ilyenek beszólogatni?
Sajnos faluhelyen ez teljesen általános :-( Egész életükbe akkor jutnak csak a kutyák az utcára, amikor oltatni elviszik őket, így azt a pár embert aki kutyát sétáltatni, totál bolondnak tartják.
Nekem is volt olyan, hogy simán sétáltam az utcán, az öregasszony kerítésénél meg ugatott a két kis tacskója. Mivel nagyon nézett az öregasszony, gondoltam jópofizok neki "nagyon aranyosak a kutyák". Erre ő: "persze, de mért kell itt ingerelni őket?"
Az ilyen bolondokkal tényleg nem kell foglalkozni, de persze bosszantó, amikor semmi mást nem csinálsz, mint mész a közterületen, szabályosan, pórázzal és mégis beléd kötnek.
2012. ápr. 6. 11:04
12/16 anonim válasza:
Én is nap mint nap találkozok ilyennel. Nekem is van közepes és nagytestű kutyám, mindd ugat,ha valami van. Nem zavar, sőt örülök ha ugat, így legalább tudom, hogy éber, és figyel. Én félig meddig rosszat csinálok, de póráz nélkül szoktam menni velük.Biciklivel,ők meg el-elmaradnak az árkoknál, stb. Sose volt még gondd, semmi. Egyszer szólt be nekem egy hapsi, hogy ne engedjem megállni a kertje előtt a dögöt, mert az ő ebe öreg már,és ilyenkor mindig fel kell kelnie, hogy jelezzen..L O L...
2012. ápr. 6. 11:09
13/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok így akinek beszólogatnak.
2012. ápr. 6. 11:56
14/16 anonim válasza:
Egyszer tanúja voltam egy faluhelyen az oltásnak.
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. A madzagon rángatott kutyától kezdve a nadrágszíjon húzott, ordító, káromkodó gazdákig minden volt.
2012. ápr. 6. 12:07
15/16 anonim válasza:
.....mármint a kutyát húzták nadrágszíjon:)
2012. ápr. 6. 12:07
16/16 anonim válasza:
Azon a településen lakunk, ami régen az asszonykórusról volt híres, ma a medveparkjáról. A település fő vasútállomása mellett van egy kulcsmásoló gépkölcsönző, melynek tulajdonosa igen sokat képzel magáról. Legalábbis az arroganciája erre enged következtetni. Egy tóparti nyaralóövezetben lakik, a településen belül. Amikor a háza előtt sétáltattam két csendes és nyugodt spánielünket, az ő németjuhásza kezdett csaholni. Utánam jött a mélyhangú szakállas "úri"ember utánam jött, hogy ne sétáltassam a kutyákat többet arra, mert "ha nem hallottaD(!) volna, őőőrjöng a kutyám és felébred az unokám". Ő 60 éves volt ekkor én pedig 36-37 körül, de ő úgy érezte, hogy ez a korkülönbség egyoldalú tegezésre jogosítja fel. Próbáltam neki értelmesen elmagyarázni, hogy az utca közterület, nem szabálytalan arra mennem, ha az ő kutyája hangos, akkor az az ő felelőssége, nem az enyém, semmire nem jutottam vele. Kénytelen voltam elküldeni egy másik égöv alá és felhagyni minden kommunikációval vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!