Szerintetek, az mitől lehet hogy valaki, utálja a kutyákat? És ilyeneket miért írnak a kutyákról, internetes fórumokon?
tudatlan.
meg talán bunkó is... de mindenképpen tudatlan.
hát ez egy nagyon nagyon nem is írom le inkább micsoda...szerintem macska párti aki utálja a kutyákat..
sajnos vannak ilyen emberek..én az ilyen embernek mondanám hogy a kutya a világ legjobb állata.. annyi vakvezető, meg egyéb segítő kutya van meg mentő kutyák is és még sorolhatnám mert ha ők nem lennének az emberek szerintem jelentősen hátrányba lennének rendőr kutyák, drogkereső kutyák nélkül ellenénk veszve szerintem... mondom tuti macska párti és nagy kutya ellenes..
14.46
Ez nem igaz, a macskásokra pont h az a jellemző h minden állatot imádnak, inkább a kutyások szokták a macskákat utálni. Én ismerek olyan kutyást aki szemrebbenés nélkül seggbelő egy macskát, de olyan macskást nem, aki egyetlen ujjal is hozzáérne bármilyen állathoz.
Szerintem az utálattal van a probléma. A normális hozzáállás a közömbösség lenne, vagy a szeretet, esetleg imádat. Az utálat sohasem normális.
(Egyébként tényleg sok kutyás nem szereti a macskákat. De van ott más probléma is :), kutyások között is sok ellentét van, főleg kiskutya-nagykutya téren.. : kiskutya az hasztalan 'macska,patkány', nagy kutya pedig egy agresszív vadállat <elég sok helyen hallani ezeket a tébolyult eszméket :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!