Nektek is szóktak ilyeneket beszólogatni?
Nem, mivel ahol én élek az emberek koránkelők:) 8 órakor, hétköznap talán a rózsadombon óbégatnak ilyesmiért?:)
Egyébiránt pedig ha normális hangnemben mondtad a mondókádat helyesen tetted.
De ha mégegyszer előfordul akkor látványosan csak legyints egyet és sorolj tovább:)
ne foglalkozz vele, aki ilyen hülye!
Az én kutyáim is ordítanak a kerítésnél ha valaki sétáltatja a kutyáját, sőt, van aki oda is engedi a kerítéshez. De engem nem érdekel.
Én ugyanúgy elviszem a kutyámat sétálni, és akkor más kutyája is ugyanúgy őrjöng.
Kutyák.. védik a területüket. Ez a dolguk.
Nyugodtan vidd a kutyád sétálni, ne foglalkozz az ilyen hülyékkel.
Engem az sem zavar, ha valaki este 10kor végigviszi a kutyáját az utcán.
ne foglalkozz vele, aki ilyen hülye!
Az én kutyáim is ordítanak a kerítésnél ha valaki sétáltatja a kutyáját, sőt, van aki oda is engedi a kerítéshez. De engem nem érdekel.
Én ugyanúgy elviszem a kutyámat sétálni, és akkor más kutyája is ugyanúgy őrjöng.
Kutyák.. védik a területüket. Ez a dolguk.
Nyugodtan vidd a kutyád sétálni, ne foglalkozz az ilyen hülyékkel.
Engem az sem zavar, ha valaki este 10kor végigviszi a kutyáját az utcán.
Nekem ugyan nem, de nem hiszem, hogy túlzottan reagálnék rá, azt hiszem csak jól kiröhögném. Te is tegyél rá nagy ívben. :)
Egyébként nem tudom mi a franckarika baja volt annak a spinének, elvégre a 8 óra már nem hajnal (én 6-kor indultam a kutyámmal és 9-kor értünk haza), ma még rendes munkanap van, szóval sima átlag hétköznap, dologidő.
Nem pont ilyeneket, de tőlünk max az 5.házban van szintén egy hasonló nő. Akármikor viszem a kutyát sétálni legyen az 7-8 vagy délután mindig nekiáll ordítani kerítésen belülről. Szépen elküld a fenébe, elkíván a pokolba, elmondja a kutyámat mindennek és megkérdezi, hogy muszáj e arra mennem.
Én meg, mint aki süket inkább megyek tovább, nincs időm idiótákkal vitatkozni ilyenekről, reggel 6 előtt és este 10után biztos nem megyünk ki, a kettő közt meg nem érdekel ki mit mond.
Hajajjj!!
Már én is kaptam a kiosztást bőven.
Az egyik kedvencem az volt amikor a nagy sétából már jöttünk, cammogtunk hazafelé ( kifutotta, kipisilte, kikakilta magát a 2 óra alatt rendesen) és egy füves parkólóban elkezdett szimatolni, meg hát jelölni akart ( de ugye már pici sem jött a kukacából.. na mindegy.. )szóval felemelte a lábát meg szaglászott közben. Már indultunk el onnan, amikor egy nő rámripakodott jó hangosan egy emeleti ablakból hogy: "nem ártana ám összeszedni!!"
Kérdezem tőle: Mégis mit a pisit töröljem le a fűszálról??
Erre Ő: a kutyaszart, láttam ám hogy odaszart a kutyája.
Én meg úgy kikeltem magamból hogy mégis mit képzel magáról, ott őrjöngtem az ablaka alatt, ne félj szóhoz sem jutott.
Megkérdeztem azt is hogy maga szerint hol jön ki a szar a kutyámból, melyik testrészén, az orrán, vagy a kukacán?
Mert gyakorlatilag csak az a kettő érintette a füvet neki.
És hogy azonnal jöjjön le mutassa meg hogy hova szart.
Vagy találjon magának más elfoglaltságot minthogy az ablakból lesi a kutyásokat és ha meglát egyet már rárikácsol ok nélkül.
Nnna csak kamillázott az öreglány!
Azóta is direkt elsétálok arrafelé csak hogy bosszantsam, mindig felnézek az ablakhoz, de nem látom ott. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!