A spánielek viszonylag könnyen ellenek?
Figyelt kérdés
Mennyi idő míg leellik? Nem ez az első szülése hanem a 3. csak egyik ismerősünk elköltözött és nem tudta magával vinni.2012. ápr. 6. 08:29
31/41 anonim válasza:
Persze, én is az állatorvosnak hiszek. Főleg az olyannak, aki azt mondta egy bolognese gazdijának, h annak nem kell veszettség elleni oltás, mert az a fajta nem kaphatja el.....
32/41 anonim válasza:
úgy látom a ti körzetetekbe csak barmok tudatlan senkiházik laknak!
33/41 anonim válasza:
Szerintem te annyira tudatlan vagy, hogy a helvéciai kutyagyárról sem hallottál. Szerinted minden ott fialó kutya csak úgy lett??? Nem! Úgy lettek, hogy egyszer valahol valami barom (pont olyan, mint te) azt mondta, hogy ő úgyis talál majd felelősségteljes gazdát a kölyköknek. Abba azonban nem gondolt bele az emeletes nagy hülyéje, hogy azoknak a kölykei, és így tovább, majd tovább szaporodnak, stb. Itt olvashatod a tanulságot, bár nem hiszem ,hogy meg fogod érteni: [link]
34/41 A kérdező kommentje:
Jó nem érdekel a véleményetek :D sötétzöldek. Aműúgy megkapnak minden oltást kezelést és vitamint. És éppen nem ilyen körülmények között van tartva de ha olvasni tudnátok akkor észrevettétek volna hogy leírtam :D köszi a segítséget. A továbbiakban nem tartok rá igényt :) Ágyőőő
2012. ápr. 10. 18:15
35/41 anonim válasza:
Megkapnak mindent? Herpeszszürésük volt? Vagy majd nézed amikor a kölykök fuldoklanak?
36/41 A kérdező kommentje:
Igen holnap után viszem!!!!
2012. ápr. 10. 20:36
37/41 anonim válasza:
a herpeszszűrést az fedezés előtt kell csinálni, nem amikor már a szuka vemhes. Akkor már cseszheted...
38/41 A kérdező kommentje:
Nem mert oltást most is lehet neki adni ennyi.
2012. ápr. 10. 21:16
39/41 anonim válasza:
Az oltás veszélyes. Nem szokták csak akkor beadni, ha pozitív a tesz. És akkor egy kellett volna fedezés előtt,egy pedig félidőben.Ha ezt sem tudja az orvosod, akkor lódoktor.
40/41 anonim válasza:
Nem tudom h milyen dokihoz jársz de azt ajánlom sürgősen válts mert tuti h pénzér szerezte a diplomáját mert hogy ez nem tud semmit az is tuti. De hogy neked is lenne annyi eszed hogy utána olvasnál egy kicsit. Vagy legalább egy hozzáértő tenyésztőt kérdezel ki. Sajnállak nagyon de főleg a kutyád és a kiskutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!