A spánielek viszonylag könnyen ellenek?
Minek elletitek azt a szegény kutyát?
ultrahang volt? tudjátok hány kölyök van benne?
Átlag 2 óra a kölykök között,ha eltelik 6 óra ésmég van benne,akkor rohanás az orvoshoz.
Betadine, oxi van? víz, tiszta törülköző,érszorító?
És utána ivartalanítsatok
Mért ivartalanítsam? Megmondanád ? Téged ivartalanítanának jó lenne? Kivágni a méhed örülnél neki? Szerintem nem!!! És nem, az állatorvos látta de nem most ellene hanem még 1,5 hónap mulva csak kérdeztem de látom vannak ilyen "SÖTÉTZÖLD"
állatvédők.
Azért kéne ivartalanítani,mert így megölöd. Nem értessz a tenyésztéshez,gopndolom összeraktad az első kannal aki arra járt.
Tönkreteszed a fajtát. A tenyésztés szabályai nem véletlenülvannak meghatározva. Pl. spaniel először másfél évesen ellhet, és évente 1 alma lehet 6 éve koráig. és utána ivartalanítás.
Ezek szerint a kutya nem tenyészszemlés,kötelező orvosi szűrései nincsenek,a vemhesülésre való felkészítést nem kapta meg, herpeszteszt nem volt senála,se a kannál, és avemhesség alatt se fogja az orvos látni.
Te csak a pénzért elleted azt a szegény állatot.
Az ilyet hívják szaporítónak
(mellesleg ha szogorúan veszzük,akkor igen,nálam ís így van, a 3. gyerek után elkötettem magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!