Kibirna a spaniel kutyudom ezt az utat?
Ezt leginkább Neked kéne tudnod, hiszen Te tudod, hogy milyen kondiban van a blökid, szokott e ekkora túrákhoz, pláne bicikli melletti futáshoz, meg hogy úgy általában mekkora a terhelhetősége. Mennyi idős ez a spani?
Ha nekivágtok akkor jó lenne, ha nem a legnagyobb melegben kéne futnia, az aszfalt elég forró tud lenni, nem esik jól a tappancsainak, és álljatok meg többször, hogy szusszanjon, igyon, pihenjen.
Köszönöm a választ amúgy meg volt a futtatás nagyon jól bírta még húzott is egy picit de rászóltam. Hajnali 5 kor indultam még igen csak hűvös volt többször is megálltam pihentetni de nem volt rá nagy szükség. amúgy 3 éves.
De szerintem nem fogok olyan sokat járni vele mert nagy részt aszalton megyünk és félek hogy az ízületei tönkre mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!