Kibírná az utat szerintetek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy holnap esküvőre megyek. Viszont itt van a 7 hetes kiskutyám is, és nem tudom kire hagyni ( mindenki dolgozik stb ). Kb 1-másfél óra lenne az út. Kis szabású esküvő kertes háznál , így vele lehetek mindig. Szerintetek? Ja és még csak egy oltása van meg , de már voltunk vele lent kétszer ( az orvos engedélyével )2011. júl. 7. 10:23
1/7 anonim válasza:
Hogyne bírná ki? Max bepisil/behány/bekakál/nyavajog. De nem lesz semmi baja, hacsak nem a tetőn utazik.
3/7 anonim válasza:
Biztos hogy élvezné, és szerintem még jó is lenne neki sok emberrel találkozna! szerintem bírná és már ha egész kiskorába szoktatod az utazáshoz, később kevesebb gondod lesz vele!
4/7 anonim válasza:
simán kibírja, ő benne még annyira nem tudatosul hogy utazik, mint például egy nagyobb kutyában. szerintem őnála ez olyannak tűnik majd, mintha a kanapéra le ülnél vele 2 órára és az öledbe fognád, vagy magad mellé fektetnéd.
5/7 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a válaszokat!!
2011. júl. 7. 11:08
6/7 anonim válasza:
azért azt tudnod kell, hogy amíg nincs meg a négy alapoltása, addig a parvovírust akár a mancsaival is összeszedheti a földről.. ha ezt be mered vállalni, akkor sztem még ma tegyetek egy 15-20 perces próbautat, mert van amelyik kutya azonnal hozzákezd hányni az autókázástól :)
7/7 A kérdező kommentje:
ma sajnos nincs lehetőségünk próbaautókázásra, azonban mikor hoztuk haza, akkor nagyon jól tűrte , az kb pont 20perc volt :) majd alszik úgyis az ölemben :) reggel jól kifárasztom :D
2011. júl. 7. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!