Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz, hogy a husky sosem lesz...

Igaz, hogy a husky sosem lesz teljesen behívható?

Figyelt kérdés
Sok helyen ezt olvastam, akkor ne is legyenek ilyen hiú reményeim? Viszem hamarosan kutyasuliba is, akkor sem?
2012. ápr. 2. 19:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul értelmeztem a választ, szóval akkor max. akkor küldenek el, ha teljesen sötét vagyok a módszereikhez? Csak nem lesz így, elég fogékony vagyok a kutyák terén.
2012. ápr. 2. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Onnan ha jól sejtem, max. akkor küldenek el, ha olyan kutyád van, akit nem lehet jutalomfalattal nevelni, mert annyira agresszív, hogy egy sült strucc sem hatol át a tudatán, ha verekedni akar. Menj nyugodtan, ha neked az ő módszereik szimpatikusak.
2012. ápr. 2. 21:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát szimpi a módszer, de amit írtál, elbizonytalanított. Én tanár vagyok, de soha nem küldenék el senkit, hanem küzdenék. Kiábrándító lenne, ha ők nem így tennék.
2012. ápr. 2. 22:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jók a módszereik, ha tökéletes kiskutyából kell tökéletes nagykutyát faragni, viszont képtelenek elfogadni, hogy bizony a kutyák is odavágnak egymásnak nevelő célzattal, és néha erre van szükség, mert nem mennek semmire klikkerrel meg jutalomfalattal. Ez szerintem borzasztó nagy szakmai hiba, de még mindig csak a saját véleményemet mondom, menj el, nézd meg, mert aki túl tud lépni azon, hogy tükörmódszernek nevezik a normális kutyatartást, annak tényleg engedelmes és boldog kutyája lesz. Szóval alapvetően remek iskola, bizonyos határok között.
2012. ápr. 2. 23:05
 15/16 A kérdező kommentje:
Értem. Hát az én huskym oda tud vágni, mert fél a többi kutyától, sosem ismerkedett velük, és az előző gazdájánál ő volt a rossz kutya, a másik meg a kedvenc. Meglátjuk, mi lesz, ha mást nem, keresek más sulit.
2012. ápr. 3. 07:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem fognak tudni segíteni ezeken, általánosan problémás kutyákkal biztos elbírnak, nem lehet olyan extrém eset, ha nem azt kérdezted, hogy miért rágta le tőből a bal karod :))
2012. ápr. 3. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!