Alaszkai Malamut és Szibériai Husky között van valami különbség? Melyiket érdemesebb választani?
Küllemre a malamut nagyobb és a farka visszahajlik a hátára, míg a huskynak lelóg.
Jellemre szinte ugyanolyanok, bár a malamutról azt hallottam, hogy nem könnyen fogadja be az új falka/család tagot (pl. a kisgyerekeket).
Szóval szerintem husky.
Én is inkább a husky mellett vagyok, de én kicsit elfogult vagyok, mert nekem is az van.:)
De a környékünkön a malamutok agresszivabbak, bár szerintem erről a gazdik tehetnek... na mindegy. pl az egyik egésznap bevan zárva a boxába, sétálni sose viszik, nem is csoda, hogy megkattan szegény kutyus, a másik meg láncon van, de azt legalább néha viszik sétálni.
Nekem a husky szebb küllemre is.:) de igazából a te döntésed, jellemben eléggé hasonlóak, annyi hogy a malamut mackósabb, nagyobb, mint a husky.
nekem meg van 6 malamutom és egyik sm agressziv, minden kutya megőrül ha be van zárva!
Nekem volt mindkettő, és a malamut könnyebben tanitható , szerintem szebb is, bár mindenkinek más a véleménye, sokan akik nem is ismerik a malamutot rá mondják hogy agressziv! De nem tudom miért!
És az is hülyeség h a gyerekeket nem fogadják be és nem is értem hol terjedt el ez a pletyka.
Én tenyésztő vagyok és igazán értek a fajtához, minden kutyának kell a szocializáció, egy kezes labrador is bekattanhat ha rosszul nevelik és nem kapja meg ami szükséges, pl szeretet, mozgás, szocializáció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!