Hogy tanítsam meg a kutyámnak a vonyítást?
Figyelt kérdés
Van egy husky kutyám és azt akarom hogy vonyítson.De nem tudom hogy hogy tanítsam meg neki.Sok videót mutattam már neki egy külföldi huskyról aki vonyít de fel se figyelt rá csak 1-2x.2012. márc. 30. 13:16
2/7 A kérdező kommentje:
csak meg akarom rá tanítani a kutyámat csak nemtudom hogy hogyan
2012. márc. 30. 13:37
3/7 A kérdező kommentje:
és azért mert azt akarom hogy vonyítson:)
2012. márc. 30. 13:38
4/7 anonim válasza:
A kutya tud vonyítani, ezt nem kell neki tanítani. De csak akkor vonyít ha ő is akarja.
5/7 anonim válasza:
abba belegondoltal hogyha vonyitani fog egyfolytaban neked es a szomszedaidnak sem fog tetszeni?fel is jelenthetnek erte.hadd ugy ahogy van.amikor majd vonyitani szeretne,fog is,hidd el.nekunk volt olyan huskynk aki egyfolytaban vonyitott,nem jo.el kellett ajandekoznunk.
6/7 anonim válasza:
Játszd le neki valamelyik "jégkrémes kocsi" zenéjét de az enyémek utálják a "purinás" autó zenéjét is.Mondjuk én beszéltem a sofőrökkel,hogy a kutyáimat zavarja a hangszín és nem érdekel,hogy engedélyük van rá de vagy lehalkítja vagy törött szélvédővel megy haza minden héten.
Azóta az utca elején egy rövid szignál és kész.
7/7 anonim válasza:
mondogasd neki, h vúúú, a huskyk szeretnek énekelni,vonyítani, ha tetszik neki veled vonyít, ha nem, akkor nemtudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!