Mit tanítsak meg a kutyámnak?
Mit takar a nagyon sok minden?
Olvasni biztos nem, hiszen a szeme nem alkalmas rá.
Ül, fekszik, nevére hallgat, vezényszavak pl.: marad, keres, visszakeres; nyomkövetés(állatbőr elrejtése nyomok hagyásával pl kitéped a szőrt belőle, esetleg vérnyomok, hóba még könnyebb megtanítani), újságbehordás, pitizés.
Végtelen lehetőség van amiknek a kutya fajtájából adódó képességek szabnak határt.
szerintem itt biztos találsz még olyat amit nem tud :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az ugatást hogyan tanítsam meg ha nem nagyon az a fajta amelyik ugat amúgy erre már én is gondoltam télen csak em tudom hogyan
Köszönöm az eddigieket még várok jókat am ugrani tud azt kifelejtettem
Az enyéim a következöket tudják:
engedelmes rész: ül, fekszik, áll, hozzám, lábhoz, elöreküldés, menetközbeni fektetés és ültetés
járunk örzö-védözni: fogd, ereszd, felugatás
trükkök: integetni felváltott lábbal, nyuszi-ülés, ugatás, szlalom, fel- és leugrás, a kicsi ugrókötelezni, forogni, pörögni, tolatni, kosarat hozni, tobozot gyüjteni, hajolni, IKEA-s lámpát kapcsolni (kapcsolójaa földön), target-sticket követni, vizsla-állás, külön farokcsóválás, lelövés, orrot ökölnek nyomni, fejet letenni (fekvésnél), most így hirtelen ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!