Baromi sok tanács kéne, itt liheg mellettem a szomszéd huskyja! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2805992-gaz-l..
Akinek nincs kedve olvasni: a szomszéd rosszul tartott huskyját megvettem. 8 hónapos, valami szaporítótól van. Nem könnyű eset, póráztól retteg ( még nem tudom, hogy fogom kivinni a lakásból, idehozni kézben hoztam:D), a másik két kutyám kissé viharosan fogadta, az egyik kanom ráaduásul nincs ivartalanítva, a husky meg asszem tüzel, szal a kanomat viszem is hétfőn a dokihoz ivartalaníttatni (akkor rendel legközelebb.) Mit kell egyáltalán tudni a huskykról? Van valami különleges, ami a többi kutyától eltér? Életemben nem terveztem, hogy huskym lenne, sőt nem igazán tetszett ez a fajta.
2012. márc. 30. 18:33
11/12 anonim válasza:
Nah akkor ügyesen megoldottad, majd minden oké lesz vele. sok sikert a továbbiakban is.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. márc. 30. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!