SOS a szomszéd heti 2 alkalommal permetezi a fáit! Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Két kutyusom van és az egyik állandóan dézsmálja a füvet, ezzel nem is lenne semmi gond, de a szomszédom most hogy itt a tavasz heti kétszer permetezi az átkozott fáit. Olyan szinten hogy a kerításünkön folyik a permet. Amint meglátom már indíto is be yz öntözöt és mosatom le a füvet, kerítést, járdát. De mi van ha akkor permetez amikor nem vagyok otthon és a kuty megdézsmálja a füvet?? Már százszor kértem öt hogy ha nem lennék otthon szóljon hogy tudjam lemosatni a füvet, de tesz rám magasról. Ti mit tennétek a helyemben?2012. márc. 27. 09:03
1/6 DannyZuko válasza:
Az Antsz vagy az Önkormányzat hatásköre szerintem. csörögj rájuk és segítenek biztosan.
2/6 anonim válasza:
Ha van rá keret építs olyan tömör kerítést, amin nem száll át a permet (persze ha magas fákról van szó, akkor ez nem segít), ha nincs rá sok pénz, akkor nádszövetet is tehetsz a kerítésre, a permet nagy részét az is felfogja.
3/6 anonim válasza:
Én átöntenék pár kiló sót a fái alá és jól meglocsolnám, bár ez nyilván nem a legdemokratikusabb megoldás. De ha ez kell ahhoz, hogy a kutyának ne legyen baja, akkor ez.
Ettől függetlenül szólj a helyi jegyzőnek, az ő feladata elrendezni a jószomszédi vitákat.
4/6 anonim válasza:
Akkor már egyszerűbb a sósav. Azt nem kell külön meglocsolni és tuti a hatás. De úgyis ültetne másik fát, vagy megmérgezné a kutyát. Szóval nem jó dolog háborúzni!
5/6 anonim válasza:
Talán vágd le ott a füvet ahol permetes lesz. Tapasztalatom szerint a kutyák egy bizonyos fűfajtát esznek ha az hosszú szálú. Ha letolod alacsonyra állított fűnyíróval nem eszi meg. Hagyjál neki olyan helyen meg füvet ahol nem éri a permet.
Mellesleg akkor sem biztos hogy megenné ha nem mosod le, a kutyáknak jó az orra a méreg meg büdös.
6/6 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok és köszönöm a válaszaitokat! Egyébkén tudom gonoszság, de én is azon agyalok hogyan lehetne kipusztítani a fáit. A vicc az egészben az hogy már egyszer a saját kutyáját is megmérgezte, mikor a szölöt permetezte, mert még kicsi volt és megrágra, hajszálon múlt szegény kutyu élete, de ebből sem tanult. Egyébként mindig nyírom és mosatom a füvet ha elkapom hogy permetez, itt csak az a bibi mi van ha nem vagyok otthon, mert hát ugye dolizni is kell.
2012. márc. 28. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!