Kutya nátha, vagy más? Kérlek adjatok tanácsot!
Az orr nedvessége az égvilágon semmit nem jelent.
Nem lehet, hogy zavarja valami a levegőben? Por, vagy valami erős szagű bármi más? Sokkal érzékenyebb az orruk, szóval ha például olyan típusú ember vagy, aki nem bír kilépni a lakásból anélkül, hogy ne húzna maga után ötméteres parfümcsíkot, akkor attól is tüsszöghet a kutya. Vagy lehet egy gyenge megfázás is, picit taknyos, de nem annyira, hogy kijöjjön...
Nem értek hozzá, de akár allergiás is lehet. (Bár szerintem annak más tünetei vannak.)
Kinti vagy benti kutya?
Amúgy érdemes szerintem másik orvost keresned.
Az, hogy ránéz a kutyára és felállít egy diagnózist az én állatorvosomnál maximum 500 ft. (Dr. Soós Ferenc, Biatorbágy)
(És mindemellett rögtön megmondja, mi a baj...)
Nem lehet, hogy atkás a kutya?
Korpásodik a szőre?
vagy más élősködője van.
menhelyi kutyáknál ez sajnos gyakori...
Ha ilyen bolhás volt, szinte tuti, hogy más élősködője is van...
Igen, atkától tüsszöghet.
Vagy korpásodik, vagy néhány helyen kipirosodik a bőre - ez a rüh.
Okozhat viszketést, tüsszögést...
Én is laktam a városban, a Délinél, egyszer mentem ott állatorvoshoz egy sebvarrással, 15.000 forintot kellett fizetnem, amiben a varratszedés külön költség lett volna... Soós dokinál (aki egy bűbáj ember) egy durvább seb 2.000 forint volt, de csak mert antibiotikumot is adott.)
Ha mégis érdekelne Soós doktor (mert szerintem még így is olcsóbban jössz ki, volán jeggyel együtt), akkor a volán Kelenföldről indul és ott tesz le a rendelőnél.
(Biatorbágy, Gábor Áron utca 1., a főúton.)
és itt a rendelési idő:
H-P: de: 9-11 du: 16-18
SZ: 9-12
V: 18-19
Remélem, sikerül kideríteni, mitől tüsszög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!