Nem tudom melyik a jó megoldás a kutyusomnak, tudtok tanácsot adni?
gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2646905-nem-fagyhat-meg-a-kutyusom-ugye__oldal-1
Ez az én kérdésem volt, azt hittem a feltételek amiket biztosítottunk a kutyusomnak, megvédik őt a hidegtől, de a válaszok szerint amiket kaptam ez nem így van. Lehet így baja az ízületeinek? A szalmától kialakulhat bőrbetegség?
Ő a kertben lakik, már megszokta, hogy akkor jön-megy a kertben, amikor neki tetszik, nem hiszem,hogy jól érezné bent magát egész nap. Aggódom..
Napközben úgy is mozog a kertben, elég inger éri, nem fog valószínűleg sokáig gubbasztani egy helyben. Még az én puhány szobakutyáim is kint vannak ilyenkor nappal és élvezik is, (szintén mind nagytestű, több réteg szőrrel).
Estére addig tanácsos lenne mindig bent tartani, míg 0 fok körülig nem emelkedik a hőmérséklet éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!