Mi a véleményetek az ergocomfort márkájú kutyafelszerelésekről?
Figyelt kérdés
A neten nézegettem az állítgatható csatjukat és feltűnt hogy eléggé veszélyes, beleakadhat akárhova. Saját tapasztalatok?
Ez a márka minőségi, csak nem tudom hogy mennyire vállalható....
2012. márc. 29. 20:09
1/1 anonim válasza:
Nem tudom, mire gondolsz, nekem egyáltalán nem tűnik veszélyesnek. Nem tudok elképzelni olyan terepet, ahol bajt okozhatna, hogy egy ilyen pici valami kilóg a hámból, komolyan. Egy bozontosabb szőrű kutyának veszélyesebb a szőrével létezni, pedig az se akad bele sokmindenbe, csak a hülyébb bokrokba...
De ha tegyük fel beleakad, akkor mi van? Nem tépi le a kutya fejét, nem okoz sérülést, max. megáll egy pillanatra a kutya. Nem ügy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!