Penzt nyelt a kutyam? SOS. SOS!
Figyelt kérdés
a taskam oldalzsebeben tartom a jutalomfalatokat,epp haza ertunk a setankrol,a tanskam a kanapera tettem,mentem a furdobe es amikor jottem ki lattam hogy a taskamban turkal a fejevel.volt benne apropenzem is.hirtelen elkezdett fulladozni,futottam oda es amikor a neven szolitottam abbamaradt a fuldoklasa.a szajaban mar nem volt semmi.adtam neki fizet meg par kutyabogyot.de azota is meg hallani hogy nem tisztan lelegez.mintha kisse horkolna.2012. márc. 23. 14:10
21/22 anonim válasza:
Nagyon kis helyes :)))
Kijött a pénz?
22/22 A kérdező kommentje:
hat azt nem tudom.tegnap a parom volt vele es sajnos o nem nezte a kakijat.pedig szoltam neki elotte ezerszer.nem baj,holnap van a kutyamnak ellenorzese a dokinal,akkor viszem
2012. márc. 26. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!