Penzt nyelt a kutyam? SOS. SOS!
Figyelt kérdés
a taskam oldalzsebeben tartom a jutalomfalatokat,epp haza ertunk a setankrol,a tanskam a kanapera tettem,mentem a furdobe es amikor jottem ki lattam hogy a taskamban turkal a fejevel.volt benne apropenzem is.hirtelen elkezdett fulladozni,futottam oda es amikor a neven szolitottam abbamaradt a fuldoklasa.a szajaban mar nem volt semmi.adtam neki fizet meg par kutyabogyot.de azota is meg hallani hogy nem tisztan lelegez.mintha kisse horkolna.2012. márc. 23. 14:10
1/22 anonim válasza:
Állatorvos, nem tudjuk így megmondani:)
2/22 anonim válasza:
Milyen pénzt nyelt? ha öt-tízforintost, akkor jó eséllyel áthalad rajta,és kiüríti. De azért egy röntgenre vidd el, és ott megláthatod, hogy hol van benne a pénz.
3/22 anonim válasza:
ha 200-as, akkor már fognám is a bicskámat :XD
4/22 A kérdező kommentje:
csak holnap fogom tudni bevinni a varosba a dokihoz.most mintha mar nem volna semmi baja.euros penz volt,azt pontossan nem tudom milyen
2012. márc. 23. 14:18
5/22 A kérdező kommentje:
a 2 euros a legnagyobb meretu de nem hiszem hogy olyan volt.
2012. márc. 23. 14:19
6/22 A kérdező kommentje:
13 kilo viszont meg kolyok.4,5 honapos.napi 5-6 alkalommal kakil.lehetseges hogy kiuriti?
2012. márc. 23. 14:22
7/22 anonim válasza:
hát, ha már rendesen is veszi a levegőt, akkor is szerintem vidd orvoshoz, mert úgy a biztos, bár lehet hogy egyszerűen ki kakilja...
8/22 anonim válasza:
Milyen fajta a kutyád? Gondolom közepes-nagytestű között lesz valahol, ugye?
Az én bullmacim kb. ennyi idős volt, mint a te kutyád, amikor megevett egy pár zoknit, a mai napig nem értem hogy ment le neki, de mindegy. Az egyiket kihányta, a másiknál viszont kluttyogott a pocija, elvittük dokihoz, hashajtót meg még pár gyógyszert kapott rá, pár órával később kint volt :)
9/22 anonim válasza:
Mikor történt ez amúgy egész pontosan?
10/22 A kérdező kommentje:
mielott kiirtam ide a kerdest.remelem nem tortenik vele emmi holnapig.ugy nez ki mintha minden rendben volna.de azert neha neha elkezd bokakolni.es nagyon sokszor pisil azota.lehet osszefugges?amstaffka :)
2012. márc. 23. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!