Penzt nyelt a kutyam? SOS. SOS!
Nem érhetett még le odàig, a pisivel nincs összefüggésben szerintem.
Elvileg még meg lehetne hànytatni, de nem sok értelmèt làtom. Szerintem gond nèlkül ki fog jönni hàtul. Ha pedig nem jut túl a gyomràn, visszahànyja. Pár hònapja volt itt egy kérdező, az ő kutyája tampont evett, simàn kijött :)
Ha kluttyog a pocija, kedvetlen, csak fekszik, akkor iràny a doki. De mondom, szerintem nem lesz gond :)
Majd írj, ha kijött!
Most váltja a fogait, ezért ràg mindent :)
A kavicsokról az én kutyusom már leszokott. A botokat gyepàlja most, meg is eszi a darabjait, erről még nem tudtam leszoktatni. Sokszor kiköpi a fúj-ra, de néha olyan jól álcázza, hogy nem veszem észre, hogy felvett vmit...
Kisebb rombolàsok nálunk is voltak (tapéta, szintén falakon az él, 1-2 könyv), nekem amúgy bullmasztiffom van.
Ha jó a kedélyállapota, nem lesz gond :)
Nálunk a zoknis történetnél 36 óra múlva jött ki...
:D
Hidd el, ha gond lenne, észrevennéd. Az egy dolog, hogy magas a fájdalomküszöbe (az én kutyámnak is), de amikor a zokni gondot okozott, csak feküdt, bágyadt volt, kluttyogott a pocija, stb.
M-H aalexandra raltam fel a kutyusomrol kepet
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2798535-ugye-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!