Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Penzt nyelt a kutyam? SOS. SOS!

Penzt nyelt a kutyam? SOS. SOS!

Figyelt kérdés
a taskam oldalzsebeben tartom a jutalomfalatokat,epp haza ertunk a setankrol,a tanskam a kanapera tettem,mentem a furdobe es amikor jottem ki lattam hogy a taskamban turkal a fejevel.volt benne apropenzem is.hirtelen elkezdett fulladozni,futottam oda es amikor a neven szolitottam abbamaradt a fuldoklasa.a szajaban mar nem volt semmi.adtam neki fizet meg par kutyabogyot.de azota is meg hallani hogy nem tisztan lelegez.mintha kisse horkolna.
2012. márc. 23. 14:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem érhetett még le odàig, a pisivel nincs összefüggésben szerintem.

Elvileg még meg lehetne hànytatni, de nem sok értelmèt làtom. Szerintem gond nèlkül ki fog jönni hàtul. Ha pedig nem jut túl a gyomràn, visszahànyja. Pár hònapja volt itt egy kérdező, az ő kutyája tampont evett, simàn kijött :)

Ha kluttyog a pocija, kedvetlen, csak fekszik, akkor iràny a doki. De mondom, szerintem nem lesz gond :)

Majd írj, ha kijött!

2012. márc. 23. 17:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy 8 hónapos amstaff-om van ,ma egész nap a kertben volt és (gondolom amikor a faágát vagy a labdát rágcsálta)lenyelt egy érme nagyságú követ.Csak ,hogy nekem ez csak akkor derült ki amikor odajött hozzám megbökött és mint egy kisgyerek aki szól,hogy fáj a hasa telibehányt... :O :) :( Volt már kiskorában is extrém akciója ,Én nagyon nem aggódnék,rosszabbak mint a cápák vagy elöl vagy hátul de ki fog jönni :D
2012. márc. 23. 19:21
 13/22 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokert.alamilyen szinten megnyugodtam.hat meg jo hogy nem tampont nyelt :)) z enyem mindent a szajaba vesz.es ismeros ez a kavicsos dolog is.amint talal valami beton darabkat,lefekszik es ragcsalja mintha csont volna.sot,a szoba falainak a sarkat is mar szetragta.miert izlik neki e mesz?vagy miert csinalja?a lakasban mar a falak sarkait ahol eleri es megragta bedorzsolom mindig citrommal.amig erzi ott nem csinalja.de a kerti kulso reszet is mar elkezdte.pedig valasok neki mindenfele vitaminokat,jatekokat,kicsit elkenyesztetett ebbol a szempontbol
2012. márc. 23. 21:23
 14/22 A kérdező kommentje:
akkor ha nem lesz vele gond kozben,megvarom a holnapi napot.ki e jon valahonnan.ha nem hetfon mindenkepp doki.
2012. márc. 23. 21:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Most váltja a fogait, ezért ràg mindent :)

A kavicsokról az én kutyusom már leszokott. A botokat gyepàlja most, meg is eszi a darabjait, erről még nem tudtam leszoktatni. Sokszor kiköpi a fúj-ra, de néha olyan jól álcázza, hogy nem veszem észre, hogy felvett vmit...

Kisebb rombolàsok nálunk is voltak (tapéta, szintén falakon az él, 1-2 könyv), nekem amúgy bullmasztiffom van.

2012. márc. 23. 21:44
 16/22 A kérdező kommentje:
ugy aggodom...meg mindig nem jott ki neki semmi.remelem lesz valami.azon is mar gondolkodtam hatha a juti falat vegett fulladozott amit felrenyelhetet.lehet nem is penz volt.
2012. márc. 24. 16:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha jó a kedélyállapota, nem lesz gond :)

Nálunk a zoknis történetnél 36 óra múlva jött ki...

2012. márc. 24. 17:52
 18/22 A kérdező kommentje:
hat nem valtozott semmit.ugyanolyan rossz csont.tegnap megprobalt leugorni egy magas reszro(azelott korbemente) es nagyot esett.lehorzsolta az also allkapcsan a bort es az elso lepesekben santitott.azt hittem eltort a laba.de nem.viszont egy hangot sem adott ki hogy fajna
2012. márc. 24. 19:46
 19/22 anonim ***** válasza:

:D

Hidd el, ha gond lenne, észrevennéd. Az egy dolog, hogy magas a fájdalomküszöbe (az én kutyámnak is), de amikor a zokni gondot okozott, csak feküdt, bágyadt volt, kluttyogott a pocija, stb.

2012. márc. 24. 20:04
 20/22 A kérdező kommentje:

M-H aalexandra raltam fel a kutyusomrol kepet

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2798535-ugye-..

2012. márc. 26. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!