Mikortól mondható, hogy nincs étvágya a kutyának?
2 kullancsot szedtem ki a kutyámból (tegnap és 3 napja) és most minden mozdulatát figyeltem, de eddig nem volt semmi különös. Még ma reggel lent vígan szaladgált meg játszott, de mikor feljöttünk nem akarta megenni a reggelijét. Adtam neki egy sajt darabot, azt megette, de mást nem. Várjam meg, hogy ebédel-e, vagy már most vigyem orvoshoz?
Az egyik kullancs már befúródott, de nem szívta meg magát, a tegnapit viszont már úgy találtam, hogy rá volt tapadva az állára és körülötte alvadt vér volt és mikor kiszedtem még akkor is szivárgott a vér a potrohából, de már döglött volt. Ott fel is van dagadva egy kicsit az állán ahonnan kiszedtem. Lehet, hogy fertőzött volt?:( Azon kívül viszont, hogy nem ette meg a reggelijét nem láttam rajta más furcsaságot, csak elfáradt és alszik éppen.
A babéziától sokkal rosszabbul lenne.
A lyme kórt tényleg laborvizsgálattal mutatják ki, csak úgy hasra ütve nem lehet diagnosztizálni. Mi alapján mondta ezt a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!