Oltástól lehet akármi baja a kutyának?
Figyelt kérdés
Úgy 3-4 napja volt oltva, eddig semmi baja nem volt, de ma reggeltől "kóvályog", mostanra pedig már csak fekszik. Lehet az oltástól? Vagy ha mástól van akkor mitől lehet?2012. márc. 20. 16:48
1/9 anonim válasza:
Igen lehet baja.Kicsit levert és lázas lehet.
2/9 A kérdező kommentje:
De ugye komolyabb baja nem lesz? Csak fekszik szegény...:(
2012. márc. 20. 17:04
3/9 anonim válasza:
Akkor inkább vidd el dokihoz nehogy vmi nagyobb baja legyen.
4/9 anonim válasza:
nekem volt ismerősöm,akinek 2 kutyája volt ygiket sem oltatta sjanos,született 1 db kiskutyájuk és őt viszont beoltatta kölyökkorban a kiskutyának vérömleny keletkezett a bőrében,szó szerint össze vissza lehetett nyomni a vérholyagot a testén,majd bekomált,irány a korház és a másik kutyáért vissza kellett menni aki nem volt oltva h vért adjon,ha nem megyünk időbe meghal. Allergiás volt a vakcina egyik összetevőjére. Vidd dokihoz!!!!
5/9 anonim válasza:
3-4 nappal az oltás után már biztos nem az oltástól levert. Vidd a dokihoz!
6/9 A kérdező kommentje:
Elpusztult szegény. Még akkor, de sajnos el is felejtettem írni. Ha valakinek ilyen problémája van, AZONNAL vigye állatorvoshoz a kutyáját, mivel a mién még akkor meghalt, nem sokkal a kommentem után, időnk sem volt bármit is tenni. :(
2014. aug. 14. 20:43
7/9 anonim válasza:
szia!
Őszinte részvétem! sajnálom a kuttyodat.
Megkérdezhetem, hogy veszettség elleni oltás volt, vagy kombinált?
Kíváncsi vagyok rá.
8/9 anonim válasza:
de volt időd bármit is tenni. Mondjuk alapból összefolyhatott volna annyi, hogy gyakorikeredesekre kommentelés helyett azonnal orvost hívsz.
Remélem ha émelyegsz és szédülsz majd a te anyukád/apukád is ide fog kommentelni, hogy jajj a gyerek 3 napja kapta meg a védőoltását szifilisz kankó tripper ellen, és most kezdett el émelyegni mi lehet a baja.
9/9 anonim válasza:
Honnan volt a kutya egyébként? Ha szaporítótól akkor ne csodálkozz, hogy elpusztult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!