Mondani kell a kutyának, hogy szeretem, vagy látja azt rajtam?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 14:46
1/15 anonim válasza:
mondjad csak, megérti a szavad
2/15 anonim válasza:
Én sűrűn mondom neki, de érzi is.
3/15 Guriga68 válasza:
Tudják, érzik ők azt maguktól is. de ettől függetlenül én szoktam mondogatni a sajátjaimnak. :)
5/15 anonim válasza:
Gondolom megérzi, de én gyakran mondom a kiskutyámnak. :) Nem feltétlenül azért, hogy a tudtára adjam, csak jól esik kimondani neki, hogy szeretem. :)
6/15 anonim válasza:
Ez de aranyos :DD Persze, hogy érzi. Mondhatod is neki nyugodtan, én is szoktam az enyéimnek, de ők igazából a szavak jelentését nem értik (legalábbis az ilyen elvont fogalmakat, hogy "szeretlek"). Sokkal fontosabb a hangsúly. Ha kedvesen mondod neki, akkor annak is örülni fog, ha azt mondod, utállak, te bolhazsák :D
7/15 anonim válasza:
Nyugodtan mondd, úgysem érti meg, legfeljebb, ha tudsz kutyanyelven!
8/15 anonim válasza:
mond neki nyugodtan. te is érzed hogy szeretnek, de jól esik ha mondják
9/15 anonim válasza:
Mondd neki nyugodtan úgyse érti de hangsúlyod megnyugtatja.No meg a simogatásod.
Enéll jobban ha smacizol vele akkor sem érti.
10/15 anonim válasza:
Ha jól bánsz vele és szereted, akkor érzi, hogy így van, de azért mondhatod neki. Akkor max. a hangsúlyból érti meg, hogy valami ilyemit akarsz neki mondnani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!