Melyik kutyának van a legerősebb harapása?
http://www.youtube.com/watch?v=ADDxe24ud90
De itt csak ez a 3 fajta van összehasonlítva. Soha senki nem mérte le pl egy KÁJ vagy KAU harapásának erősségét. Gyanús, h a káj-é erősebb, bár a roti széles szája nagyon erős harapást tesz lehetővé.
[link] Bite közötti verseny rottweiler, német juhász, Pitbull. Rottweiler a legnagyobb harapási erő a kutyák mérik. Kangals és Masztiffokkal valószínűleg sokkal magasabb. A szélesebb a kutyák állkapcsai, a nagyobb erő.
Én ezt onnan másoltam ki de most nem értem Rotti erőseben szorít a masztiffok meg nagyobbat harapnak???
Itt van egy videó, amiben a bullmasztiffot is nézik.
Ember: 80 pounds
Labrador: 120 pounds
Pitbull: 225 pounds
Németjuhász: 227 pounds
Rottweiler: 327 pounds
Bullmasztiff: 556 pounds
Sajnos több kutyát nem mértek, de feltehetőleg az óriás testű masztiffok (angol, tibeti, nápolyi, stb.) és az óriás testű pásztorkutyák (kaukázusi, középázsiai, kangal, komondor) harapása még a bullmasztiffénál is erősebb. De ezeket nem mérték, vagyis én nem tudok ilyen mérésről, videóról.
A link:
Pitbull: 1200 pounds az övé a legerössebb mert olyan az állkapocs kialakíása!
Roti: 800 pounds
Németjuhász: 275 pounds mert tép nem szórít!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!